Έρευνα: Τι λένε οι Έλληνες για τη συμφωνία στο Eurogroup

Δεν έχουν πειστεί οι Έλληνες ψηφοφόροι για την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας και την έξοδο από την επιτροπεία, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας της Prorata, την οποία δημοσιεύει η «Εφημερίδα των Συντακτών».
Στην έρευνα καταγράφεται επίσης η εκλογική επιρροή των κομμάτων, με τη Νέα Δημοκρατία να διατηρεί το προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής της η διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ φτάνει τις 16 μονάδες με την αξιωματική αντιπολίτευση να κερδίζει 6 μονάδες από τον Μάιο και να φτάνει στο 36%. Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στάσιμος στο 20%.
Όσον αφορά στα υπόλοιπα κόμματα, η Δημοκρατική Συμπαράταξη βρίσκεται στο 14% (11%), το ΚΚΕ στο 13% (9%), το Ποτάμι στο 9% (7%), η Χρυσή Αυγή στο 9% (9%), η Ένωση Κεντρώων στο 8% (8%), η Λαϊκή Ενότητα στο 4% (2%), η Πλεύση Ελευθερίας στο 4% (4%), οι Ανεξάρτητοι ‘Έλληνες στο 2% (5%) και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο 6% (5%).

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.