Δεν είναι η πρώτη φορά που το παρακράτος επιτίθεται στον Καμμένο. Είναι η πρώτη φορά όμως που συμμαχεί ανοιχτά με τον πάτο του υποκόσμου.

Αυτή η βρωμιά που μολύνει την δημοκρατία δεν είναι καινούργια. Από το 1999, όταν ο Καμμένος αποκάλυπτε τότε το σκάνδαλο των εξοπλιστικών με κορωνίδα τα υποβρύχια που ζημίωσαν το Δημόσιο κατά 7 δις ευρώ, δεχόταν λυσσαλέες επιθέσεις από το παρακράτος που θεωρείται μάλιστα «πυλώνας της Δημοκρατίας». Για 40 (!!)  συκοφαντικές αναρτήσεις καταδικάστηκε τότε ο ΔΟΛ, που ενεργούσε για λογαριασμό των καθαρμάτων των εξοπλιστικών.  Με σκοπό φυσικά την δολοφονία χαρακτήρα του υπουργού, ώστε οι ενέργειες του να αποσιωπηθούν και να συγκαλυφθούν τα σκάνδαλα.
 Φυσικά ο λόγος δεν ήταν μόνο η συγκάλυψη, αλλά και η συνέχιση της ληστείας του λαού όπως αποδεικνύεται σήμερα περίτρανα με τις υποθέσεις Παπαντωνίου, Τσουκάτου, ταχυδρομικού ταμιευτηρίου, Ερρίκος Ντυνάν, αγροτική τράπεζα και λοιπά. Δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ ζημία που οδήγησαν την Ελλάδα στον όλεθρο.
Την επανάληψη του ίδιου του έργου έχουμε και σήμερα. Στον υπερθετικό όμως βαθμό. Μιλάμε για άμεση συμμαχία των νταβατζήδων με τον πάτο του υποκόσμου, τους εμπόρους τουρκικής ηρωίνης, με προφανή στόχο να μην προχωρήσει η δικαιοσύνη στην διαλεύκανση της σκοτεινής και εθνικά επικίνδυνης υπόθεσης.
Καταιγισμός συκοφαντικών δημοσιευμάτων, στοχοποίηση ακόμα και των ηρώων του λιμενικού σώματος που έχουν εξάρθρωση δεκάδες σοβαρές υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών, στοχοποίηση εισαγγελικών λειτουργών, που θα ζήλευε ακόμα και ο Εσκομπάρ!
Τις πρακτικές του υποκόσμου λοιπόν τις γνωρίζει πολύ καλά ο Πάνος Καμμένος για να τον τρομάξουν.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.