ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ F-16:Ή πατριώτης θα είσαι ή λαμόγιο…

Τα κατάφερε εντέλει ο Πάνος Καμμένος και πέρασε την συμφωνία με την γραμμή παραγωγής να γίνεται εξολοκλήρου στην ΕΑΒ και για τα 85 αεροσκάφη!  Στόχος που τον είχε αποκαλύψει στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου και πλέον έγινε μέρος της συμφωνίας.

Όπως είναι κατανοητό, η εν λόγω συμφωνία απογειώνει την ελληνική αμυντική βιομηχανία, και η Ελλάδα γίνεται πλέον κέντρο Ευρώπης, Ασίας και Αφρικής για παρόμοιες εργασίες. Να σημειωθεί ότι ένα αεροσκάφος θα ολοκληρωθεί στην Αμερική σαν δείγμα με προοπτική παρόμοιας μέριμνας για άλλο ένα.  Είναι μία ιστορική μέρα για τις ένοπλες δυνάμεις και την ελληνική αμυντική βιομηχανία.

Αυτό που συνέβη με την αναβάθμιση των πολεμικών αεροσκαφών, δεν έχει προηγούμενο στην μεταπολίτευση. Μπορεί να συγκριθεί μόνο με την στάση του Καραμανλή απέναντι στην Μέρκελ για τα Γιουροφάιτερ. Η κυβέρνηση και ειδικά ο Πάνος Καμμένος κατόρθωσε να κάνει τους αμερικανούς να υπαναχωρήσουν και να ρίξουν κατά πολύ τις απαιτήσεις τους ακόμα και από την επίσημη προσφορά! Προσφορά, που να σημειωθεί ότι είχε ανακοινωθεί ακόμα και από τον ίδιο τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών στο Λευκό Οίκο. Ο λόγος για τον οποίον ο Πάνος Καμμένος, ο Αλέξης Τσίπρας και η ελληνική κυβέρνηση στάθηκε ως ίση απέναντι στην υπερδύναμη, είναι εξαιρετικά απλός. Είναι ακριβώς ο ίδιος λόγος για τον οποίον έτρωγε καρπαζιές ο Γιώργος Παπανδρέου και σφαλιάρες ο Αντώνης Σαμαράς. Για να μην μιλήσουμε για τον Κώστα Σημίτη ο οποίος ήταν έτοιμος να δώσει και το Σούνιο στους τούρκους εάν του το ζητούσαν. Ο λόγος είναι ότι όταν οι ξένοι έχουν απέναντι τους έναν μιζαδόρο, ένα διεφθαρμένο ή έναν αριβίστα, τότε στην κυριολεξία τον πατάνε κάτω σα χταπόδι και αυτός παραδίδει γη και ύδωρ στους δανειστές, τους εθνικούς προμηθευτές, τις πολυεθνικές των όπλων. Και φυσικά όπως είδαμε στο παρελθόν, γέμιζε και τους τραπεζικούς λογαριασμούς ή τις θυρίδες του με μίζες. Με αποτέλεσμα η πατρίδα να ζημιώνεται και να οδηγείται στον όλεθρο με αισχρές συμβάσεις. Όταν έχουν απέναντι τους πολιτικούς που βλέπουν ότι αγωνίζονται για την πατρίδα τους και έχουν καθαρό ποινικό μητρώο, Τότε ξέρουν ότι θα πρέπει να αλλάξουν στρατηγική. Το κυριότερο όμως, όταν έχουν απέναντι τους πατριώτες πολιτικούς και όχι λαμόγια που να μπορούν εκβιάσουν, τους σέβονται. Τους αντιμετωπίζουν ως ίσους. Και θα συνεχίσουν να τους σέβονται, ακόμα κι αν δεν υπάρξει συμφωνία. Όταν μάλιστα κάνεις αυτό το πράγμα απέναντι στην υπερδύναμη, φανταστείτε τι μπορείς να κάνεις με τους υπόλοιπους. Για να απαντήσουμε και στους περίεργους με το θέμα των φρεγατών.

Το ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος εξοικονόμησαν τρακόσια εκατομμύρια, χώρια το χρηματοοικονομικό όφελος από αυτή τη συμφωνία, δείχνει ακριβώς γιατί χρεοκόπησε η πατρίδα και γιατί τα διεφθαρμένα συμφέροντα ήθελαν διεφθαρμένους πολιτικούς για να κυβερνούν την χωρά.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.