ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ στον ΣΚΑΪ – Χωλή έσταζαν Μπαμπης και Σια “Ο φόρος ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για τα ΜΜΕ ήταν κακός, αλλα…κακώς τον μείωσαν οι Παππάς και Κρέτσος”

Για την ιστορία: ΠΑΣΟΚ νόμος 3845/2010 (Α μνημόνιο) επιβάλλεται φόρος 20% ο οποίος όμως δεν εισπράττεται ποτέ και αναστέλλεται η εφαρμογή του μέχρι το 2015. Η νέα κυβέρνηση του Συριζα τον εφαρμόζει, κ βεβαιώνονται επιπλέον κ 40 εκατομμυρια για τα τέλη χρήσης συχνοτήτων.

Η κυβέρνηση κάνει διαγωνισμό για πρώτη φορά στην ιστορία το 2016, σε 3 μηνες… πέφτει ο διαγωνισμός κ αναλαμβάνει το ΕΣΡ. Μετά από 2 σχεδόν χρόνια οι καναλάρχες πληρώνουν με έλεγχο δικαιολογητικών αυτή τη φορά (7 άδειες τελικά 5 αδειούχοι) με προκήρυξη βασισμένη κατά 90% στην προκήρυξη του διαγωνισμού του 2016

Και με τίμημα (35 εκατ) βασισμένο στα αποτελέσματα του διαγωνισμού του 2016. Και τώρα ενοχλούνται για το 1 εκατ που τους παίρνουν τα περιφερειακά καναλια από τη διαφημιστική αγορά… φαταουλες μονοφαγαδες κακομαθημένοι

https://www.dailymotion.com/video/x762wzz

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.