Η διευθύντρια της ΜΚΟ του Σόρος που συκοφαντούσε την Ελλάδα διεθνώς, από σήμερα στη Βουλή. Με την ψήφο σας. Μπράβο έλληνες.

Με πολιτικό όρκο ορκίστηκε βουλευτής η Αντιγόνη Λυμπεράκη, λίγο μετά τις 9.30 σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η κ. Λυμπεράκη κατέλαβε την έδρα του Γιώργου Αμυρά στο Ποτάμι, μετά την παραίτηση του ίδιου από το αξίωμα του βουλευτή, προκειμένου να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ.

Μετά τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού, η Αντιγόνη Λυμπεράκη θα λογίζεται όπως και οι υπόλοιποι ως ανεξάρτητη βουλευτής.

Η κ. Λυμπεράκη είναι καθηγήτρια οικονομικών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ως υποψήφια σε κομματικό σχηματισμό κατέβηκε πρώτη φορά στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου 2012, με το κόμμα της Δράσης του Στέφανου Μάνου, μετά την παραίτηση του οποίου τον Ιούλιο του ίδιου έτους, ανέλαβε την αντιπροεδρία του κόμματος. Το 2014, αποχώρησε από τη Δράση και εντάχθηκε στο Ποτάμι όπου είχε εκλεγεί στη Β’ Αθηνών.

«Επιστρέφω στη Βουλή σε μία λαμπρή ημέρα, την επόμενη που βγήκε η πρώτη φωτογραφία για τις μαύρες τρύπες και σε όλη την ταραχή που φέρνει στην Ευρώπη το Brexit και η αβεβαιότητα. Πιστεύω ότι το Ποτάμι με μία φωνή παραπάνω θα καταφέρει να πει ακριβώς αυτά που θέλει, με την ψυχραιμία που πρέπει, χωρίς να πέφτει στις παγίδες των ανταγωνισμών και της στείρας επανάληψης παλιών επιχειρημάτων, για να ανανεωθούμε, να αναπνεύσουμε και να προχωρήσουμε όλοι μαζί», δήλωσε η ίδια λίγο μετά την ορκωμοσία της.

Δείτε τι έγραφε το υψηλόβαθμο στέλεχος του Μητσοτάκη, λίγο πριν αποκαλυφθεί η βρόμικη δράση του Σόρος κατά της Ελλάδας.

Λίγο μετά ο τηλεοπτικός σταθμός Star και ο κορυφαίος δημοσιογράφος Θάνος Αθανασίου αποκάλυψαν ότι δεν υπήρχε καμία έρευνα της κομισιόν, δεν υπήρχε ούτε ένα στοιχείο που να φανερώνει κακοδιαχείριση των κονδυλίων από την Ελλάδα, αντίθετα, πρόκειται για καταγγελία που έκανε “κάποιος ιδιώτης” στην OLAF.

Ποιος είναι αυτός ο ιδιώτης; Η ΜΚΟ του μισάνθρωπου κερδοσκόπου Σόρος! Αφού όπως αποκάλυψε το Star η ελληνική κυβέρνηση τον είχε πετάξει απέξω και αυτός προσπάθησε να εκβιάσει για να βάλει χέρι στα κονδύλια! Και μάλιστα, διευθύντρια της ΜΚΟ του Σόρος είναι η πρώτη εξαδέλφη του Κυριάκου Μητσοτάκη! Το ερώτημα είναι λοιπόν απλό. Οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι που συμμετείχαν σε αυτό το βρώμικο σχέδιο, εξαπατήθηκαν ήταν μέρος του εκβιασμού;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.