ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ που κατεβαίνουν με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών με τη στήριξης της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Μπακογιάννης παρουσίασε τα υπόλοιπα ονόματα που συμμετέχουν στον συνδυασμό του «Αθήνα Ψηλά» σε μια ειδικά εκδήλωση την Δευτέρα 18 Μαρτίου.

Στον συνδυασμό συμμετέχουν και τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Γιώργου Καμίνη, εκ των οποίων οι τρεις είναι νυν αντιδήμαρχοι.

«Είναι η πλέον υπερκομματική και πολυσυλλεκτική ομάδα που έχει δοκιμάσει την τύχη της στην Αθήνα τις τελευταίες δεκαετίες» τόνισε.

Όπως ο ίδιος αναφέρει, το 60% των υποψηφίων θέτει υποψηφιότητα για πρώτη φορά, ενώ με τον συνδυασμό κατεβαίνει και σημαντικός αριθμός δημοτικών συμβούλων που είχαν εκλεγεί το 2014 με διαφορετικές παρατάξεις.

Συγκεκριμένα, από την παράταξη Καμίνη, είναι υποψήφιοι με τον κ. Μπακογιάννη οι αντιδήμαρχοι Ανδρέας Βαρελάς, Γιώργος Αποστολόπουλος, Ελένη Μυριβήλη και η δημοτική σύμβουλος Μελίνα Δασκαλάκη.

Στο ψηφοδέλτιο είναι ακόμη η η παρουσιάστρια Κατερίνα Γκαγκάκη και ο ποδοσφαιριστής Γιούργκας Σεϊταρίδης.

Επιπλέον εκεί βρίσκουμε και τους  δημοσιογράφους Λευτέρη Σκιαδάς Ανδρέα Κωνσταντάτο και Πόπη Δομάζου, τους ηθοποιούς Νίκο Ορφανός και Άγγελο Παπαδημητρίου, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρο Καφούκη,  και οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας Παπαδάκης, Βασίλης Κορομάτζος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.