Σήμερα φάνηκε πόσο σωστή ήταν η διαχείριση της επίσκεψης του Ερντογάν στην Αθήνα

η εικόνα προφίλ σας, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΑθανασίου Γεώργιος

Για να δούμε ήρεμα την επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία και παράλληλα ας θυμηθούμε την αντίστοιχη επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα.Τι είδαμε λοιπόν ως διαφορά;

Στην επίσκεψη Ερντογάν,στην Αθήνα τέθηκε σε αμφισβήτηση η συνθήκη της Λοζάνης από τον Τούρκο πρόεδρο και πήρε την απάντηση τόσο από τον Πρωθυπουργό,τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά και Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Τι έγινε στη χθεσινή συνάντηση;Τέθηκε πάλι το θέμα της συνθήκης;

Οχι, είναι η απάντηση.Δεν έβγαλε κουβέντα ο Ερντογάν.Είναι επιτυχία στα Εθνικά μας θέματα-έχει σημασία αν είναι ο Τσίπρας;-αυτό το θέμα να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα.

Πάμε και σε ένα δευτερο θέμα εξίσου σημαντικό.

Εγινε καμιά αναφορά από πλευράς Ερντογάν που να αμφισβητεί τα υφιστάμενα σύνορα;Μίλησε για γκρίζες ζώνες;

Οχι,είναι η απάντηση.Ολα όσα συνέβαιναν τα τελευταία χρόνια με την συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου και τις επιτυχημένες κινήσεις των δύο κατάφεραν να βγάλουν από την αντζέντα Τουρκίας-Ερντογάν διεκδικήσεις.

Θα μου πείτε δεν ακούγονται φωνές αμφισβήτησης;

Βεβαίως υπάρχουν αξιωματούχοι που προκαλούν αλλά δυστυχώς για αυτούς οι φωνές τους αποδυναμώθηκαν και το κυριότερο με την τελευταία επίσκεψη του Τσίπρα στην Τουρκία, δεν υπήρξαν στις επίσημες θέσεις των Τούρκων.

Η ντροπή Σημίτη,ξεπλύθηκε,εκτός αν μερικοί ακόμα στην Ελλάδα μοιρολογούνε δίνοντας ακόμα άλλοθι στον ολετήρα Σημίτη που κατάφερε να γκριζάρει μέρος του Αιγαίου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.