“Δεν φοβόμαστε Αλήτες που επαίρναν Μίζες”-Χατζηνικολάου για την επίθεση στην Realnews από τον Γιάννο

Στην προκλητική επίθεση του Γιάννου Παπαντωνίου κατά της Realnews, ο οποίος έπειτα από μία σειρά αγωγών που έχει καταθέσει εναντίον της εφημερίδας χθες προχώρησε στο να δεσμεύσει τον τραπεζικό λογαριασμό της Realnews για να εισπράξει 11.000 ευρώ, αναφέρθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στον Realfm 97,8.

Ο Γιάννος Παπαντωνίου διεκδικούσε μέσω της Δικαιοσύνης 1 εκατ. ευρώ για δημοσίευμα της εφημερίδας τον Μάιο του 2014 το οποίο αποκάλυπτε το 1,3 εκατ. ευρώ που ήρθε στο φως μέσω της λίστας Λαγκάρντ. Το δικαστήριο δέχθηκε την εγκυρότητα του ρεπορτάζ ενώ έκανε δεκτή μόνο την ένσταση του Γιάννου Παπαντωνίου που αφορούσε στην αναφορά του τηλεφώνου και της διεύθυνσής του που αναφερόταν σε δικαστικό έγγραφο το οποίο παρουσιάστηκε στην εφημερίδα. Για τον λόγο αυτό επιβλήθηκε στην Realnews πρόστιμο ύψους 11.175 ευρώ το οποίο ο κ. Παπαντωνίου θέλησε να εισπράξει από την πρώτη ημέρα με τη δέσμευση του λογαριασμού της εφημερίδας.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε χαρακτηριστικά μετά την κίνηση αυτή: «Ο κ. Παπαντωνίου νομίζει ότι θα μας φιμώσει με αυτόν τον τρόπο, είναι μακριά νυχτωμένος όπως λένε οι πιτσιρικάδες, το ρεπορτάζ μας θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση».
https://www.youtube.com/watch?v=jY1sCTf7RtMrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.