Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών: Φθάνουμε πάντα πρώτοι! ΒΙΝΤΕΟ

Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών: Τι λένε οι επίλεκτοι καταδρομείς στην κάμερα της ΕΡΤ; Τι μήνυμα στέλνουν στην Τουρκία; Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γ. Σιδέρη
Ρεπορτάζ για τα στελέχη του ειδικού τμήματος αλεξιπτωτιστών έκανε ο συνάδελφος Γιώργος Σιδέρης για την κρατική τηλεόραση.
Στο βίντεο που μπορείτε να δείτε,  μιλούν οι καταδρομείς που αποτελούν την ελίτ των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων και είναι απόλυτα εξειδικευμένοι στα πλέον ακραία σενάρια.
Οι επίλεκτοι των επιλέκτων, στέλνουν το δικό τους μήνυμα για όσα συμβαίνουν με την Τουρκία το τελευταίο διάστημα. Διαβεβαιώνουν πως είναι σε θέση να φθάνουν πρώτοι και να φεύγουν τελευταίοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Το ειδικό τμήμα αλεξιπτωτιστών είναι τμήμα της 13ης ΔΕΕ και αποτελεί την πλέον επίλεκτη μονάδα του Ελληνικού Στρατού.
Κύρια αποστολή είναι η στρατηγική αναγνώριση σε μεγάλο βάθος πίσω από τις εχθρικές γραμμές και ο τρόπος οργάνωσης της μονάδας δεν έχει καμία σχέση με αυτήν άλλων μονάδων των Ειδικών Δυνάμεων.
Λόγω της λεπτής αποστολής του, το ETA επανδρώνεται από μόνιμα στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων. Υπάγεται στη 13η ΔΕΕ. (Νέα Πέραμος)
https://www.youtube.com/watch?v=m9-dlom5pkUrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.