Θεσσαλονίκη: Με 300 τρακτέρ στην Agrotica – Το σχέδιο των αγροτών για την είσοδό τους στην πόλη

Δυναμική είσοδο στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κάνουν την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου οι αγρότες προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα προβλήματα του κλάδου τους ενόψει και των εγκαινίων της 30ής Agrotica.

Σύμφωνα με πληροφορίες της voria.gr οι αγρότες έχουν αποφασίσει να μπουν στη Θεσσαλονίκη με περίπου 300 τρακτέρ και να φτάσουν μέχρι την πλατεία της ΧΑΝΘ, όπου και θα τα παρατάξουν και θα τα αφήσουν στο σημείο και τις τέσσερις ημέρες που θα διαρκέσει η έκθεση.

Το σχέδιο των αγροτών σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Γιαννιτσών, Γιώργο Σιδηρόπουλο, είναι να γίνει μηχανοκίνητη πορεία των τρακτέρ που θα έρθουν από διάφορες περιοχές της Ημαθίας, της Πέλλας, της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αγρότες με τα μηχανήματά τους, θα συναντηθούν σε ένα σημείο έξω από την πόλη και στη συνέχεια μέσω της Λεωφόρου Νίκης θα κινηθούν προς την πύλη της έκθεσης από την πλευρά της ΧΑΝΘ, όπου θα παραταχθούν στο πλακόστρωτο.

Για τον σχεδιασμό της εισόδου των τρακτέρ στη Θεσσαλονίκη εκπρόσωποι των αγροτών συναντήθηκαν, νωρίτερα σήμερα, με τον Διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, προκειμένου όλα να κυλήσουν ομαλά.

Οι αγρότες απαντούν στο κάλεσμα του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για διάλογο λέγοντας ότι ζητούν συγκεκριμένες λύσεις και απαντήσεις και όχι απλά μια προσχηματική συζήτηση.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Αυγενάκης θα είναι την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη και θα εγκαινιάσει στις 7 το απόγευμα την 30η Agrotica.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.