Ωδή στον Σόιμπλε από τον Πορτοσάλτε: «Δεν συμπεριφέρθηκε σκληρά στην Ελλάδα» – Ατέλειωτο «κράξιμο» στο Twitter

Ο θάνατος του Γερμανού πρώην Υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε «ξύπνησε» πολλές άσχημες μνήμες στους Έλληνες, καθώς η επιβολή των ανθρωποκτόνων μνημονίων οδήγησε στη λιτότητα και τη φτωχοποίηση της κοινωνίας και της χώρας μας.

Η διαδικτυακή αντίδραση στο Twitter ήταν μαζική, με τους χρήστες να «αποχαιρετούν» με καυστικό και έντονο τρόπο τον «πατέρα» των μνημονίων, την ώρα που ο Άρης Πορτοσάλτε ξεστόμισε στον τηλεοπτικό αέρα ότι ο Γερμανός «δεν συμπεριφέρθηκε σκληρά στην Ελλάδα», αλλά εμείς το βλέπαμε έτσι!

Έκανε λόγο για «τήρηση κανόνων», ισοπεδώνοντας τα πάντα, μηδενίζοντας ουσιαστικά την εξαθλίωση των πολιτών, οι οποίοι ήταν θύματα των πολιτικών παιχνιδιών και προσταγών της Γερμανίας.

«Αυτός ο άνθρωπος κατά τη δική μου γνώμη δεν συμπεριφέρθηκε σκληρά στην Ελλάδα, εμείς θέλαμε να το δούμε έτσι. Τήρηση κανόνων, αν δεν σου αρέσει ο κανόνας είναι μια άλλη ιστορία…» είπε.

Όπως αναμενόταν, η διαδικτυακή οργή στράφηκε και εναντίον του, ενώ δεν παραλήφθηκε να επισημανθεί και η «συνεισφορά» του Άδωνι Γεωργιάδη

  • Δείτε χαρακτηριστικές αναρτήσεις:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.