Αγωνία για την γαλάζια βουλευτή Βορείου Ελλάδος που έπαιρνε δουλειές από το Δημόσιο

Δύσκολες ώρες για την βουλευτή Βορείου Ελλάδος του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία στοχοποιήθηκε ευθέως από φιλοκυβερνητική εφημερίδα.

Η στήλη «Μικροπολιτικός», στην εφημερίδα «Τα Νέα» αποκαλύπτει στο σημερινό φύλλο ότι στη Νέα Δημοκρατία ερευνούν μία βουλευτή του κόμματος, στη Βόρεια Ελλάδα, η οποία επίσης φέρεται να είχε συνάψεις συμβάσεις με το Δημόσιο.

Η βουλευτής σύμφωνα με το δημοσίευμα, φέρεται να έπαιρνε δουλειές από το ελληνικό Δημόσιο ενώ κάτι τέτοιο απαγορεύεται αυστηρά από το Σύνταγμα και την νομοθεσία.

«Στους κόλπους της ΚΟ της ΝΔ ερευνούν εξονυχιστικά και την περίπτωση τρίτου βουλευτή που φέρεται να είχε συνάψεις συμβάσεις με το Δημόσιο. Και ουδείς αποκλείει εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο – που είναι αυτονόητο ότι τρέφει την αντιπολίτευση. Για να μειώσω τον βαθμό δυσκολίας του κουίζ, αποκαλύπτω ότι πρόκειται για μέλος της γαλάζιας ΚΟ γένους θηλυκού, από τη βόρεια Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Κώστα Μορτόπουλου στο Twitter, οι βορειοελλαδίτικες παρουσίες στα γαλάζια έδρανα είναι οι ακόλουθες:

Αραμπατζή, Σερρών,
Βρυζίδου, Κοζάνης,
Ευθυμίου, Α’ Θεσ/κης,
Μάνη-Παπαδημητρίου, Πιερίας,
Ράπτη, Α’ Θεσ/κης,.
Υπάρχει και η Κεφάλα απ’τα Γιάννενα;

Μέχρι στιγμής, καμιά δεν έχει τοποθετηθεί για να κρατήσει αποστάσεις από το δημοσίευμα. Το οποίο επαναλαμβάνουμε έρχεται από άκρως φιλοκυβερνητικό ΜΜΕ και αναπαρήχθη από τον Άρη Πορτοσάλτε και τον Σκάι.

Σε λίγες ώρες πάντως, θα ξέρουμε.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.