«Κατάπιε» τη γλώσσα του ο Δένδιας στην Πρίστινα

Στην Πρίστινα βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Κοσοβάρα ομόλογό του Ντονίκα Γκερβάλα Σβαρτς, πριν τις διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών.

Η συζήτηση αφορούσε τη συνεργασία Αθήνας–Πρίστινας σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, τις περιφερειακές εξελίξεις, συμπεριλαμβανομένης της ευρωπαϊκής προοπτικής των Δυτικών Βαλκανίων, αλλά των εξελίξεων στον διάλογο Βελιγραδίου–Πρίστινας

«Ένα μέλλον στο οποίο κάποιες χώρες οραματίζονται αναθεωρητικές πολιτικές και νέο-ιμπεριαλιστικές ιδεολογίες, δεν είναι ανεκτό από εμάς. Αυτή είναι μια ατζέντα του 19ου αιώνα, όχι του 21ου αιώνα», είπε μεταξύ άλλων ο κ.Δένδιας μετά το τετ α τετ. Υπήρχαν όμως και πράγματα που δεν είπε

Ακολούθησε γεύμα προς τιμήν του Έλληνα ΥΠΕΞ από τον Πρωθυπουργό Άλμπιν Κούρτι, ενώ λίγο αργότερα συνάντησε και στελέχη του ελληνικού αποσπάσματος της KFOR.

Ούτε λέξη!

Το μεγάλο «φάουλ» του Νίκου Δένδια σε αυτή την επίσκεψη, ήταν η εκκωφαντική σιωπή του αναφορικά με την προ ημερών πρόκληση της ηγεσίας του Κοσόβου, η οποία φωτογραφήθηκε κρατώντας τον αλυτρωτικό χάρτη της λεγόμενης Μεγάλης Αλβανίας, ο οποίος περιλαμβάνει και ελληνικά εδάφη.

Δημοφιλείς Ειδήσεις  «Κεραυνοί» Σπίρτζη κατά Θεοδωρικάκου για την εγκληματικότητα: «Έχει μετεξελιχθεί σε Υπουργό Προπαγάνδας του Πολίτη»

Και σαν να μην έφτανε αυτό, συμπτωματικά (;), ο Έλληνας ΥΠΕΞ αύριο θα βρίσκεται για επίσκεψη στην Αλβανία

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.