Νέες αποκαλύψεις για τις ΜΚΟ και τις μπίζνες της οικογένειας Καϊλή

Νέες σοβαρές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την δράση και τις μπίζνες της οικογένειας Καϊλή που φαίνεται να είναι πολυδιάστατη, αλλά να σχετίζεται και με δημόσιο χρήμα.

Όπως αποκάλυψε η αυτοψία της Ρένας Κουβελιώτη για τον Alpha, η υποτιθέμενη εταιρεία Real Estate της Εύας Καϊλή που ιδρύθηκε λίγες ημέρες πριν από την σύλληψη της, έχει ως έδρα την ίδια διεύθυνση με αυτή που δηλώνει η αδελφή της για τις περιβόητες ΜΚΟ!

Μόνο που όλες οι εταιρείες φαίνεται ότι είναι «φαντάσματα». Δεν υπάρχει κανένα διακριτικό στην συγκεκριμένη διεύθυνση, οι εταιρείες δεν έχουν καν κουδούνι!

Ειδικά μετά τις αποκαλύψεις για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος του Κατάρ μέσω ΜΚΟ, η έρευνα για τις συγκεκριμένες εταιρείες που κατέχει η αδελφή της Εύας Καϊλή, κρίνεται επιβεβλημένη. Όπως μάλιστα ανέφερε συγκεκριμένα η Ρένα Κουβελιώτη, οι συγκεκριμένες εταιρείες λάμβαναν χρήματα ακόμα και από ελληνικά πανεπιστήμια…

Όλα αυτά πρέπει πλέον να ελεγχθούν εξονυχιστικά.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.