Οργή για το βίντεο με τον τράπερ Thug Slime που τραγουδάει αγκαλιά με 10χρονη: «Της αρέσουν οι εγκληματίες»

Σφοδρές αντιδράσεις χρηστών στο TikTok

Με φόντο την φρικιαστική υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας, ένα βίντεο το οποίο έχει καταγραφεί σε συναυλία του τράπερ Thug Slime, έχει επανέλθει στο προσκήνιο.

Πρόκειται για τον τράπερ ο οποίος είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για την αιματηρή συμπλοκή τον περασμένο Νοέμβρη σε καφετέρια στον Κολωνό, που είχε αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό υπαλλήλου. Ο ίδιος μερικούς μήνες αργότερα είχε συλληφθεί εκ νέου για ναρκωτικά στα διόδια της Θήβας. 

Στο βίντεο που κάνει ξανά τον γύρο των social media, ο Thug Slime απεικονίζεται να τραγουδάει έχοντας στην αγκαλιά του ένα 10χρονο κορίτσι, το οποίο είχε βρεθεί στη συναυλία για να τον παρακολουθήσει. Μάλιστα, η μικρούλα χορεύει και τραγουδάει τους στίχους του τραγουδιού του «Αλήτισσα»: «Βγαίνει έξω μόνο με αλήτες, της αρέσουν οι εγκληματίες». 

Κάτω από το βίντεο, εκατοντάδες χρήστες, οργισμένοι αναρρωτιούνται όχι μόνο για την κίνηση του τράπερ, αλλά και για τον ρόλο των γονέων που επιτρέπουν στα παιδιά τους να διασκεδάζουν με αυτή την υποκουλτούρα η οποία περιλαμβάνει στίχους μόνο για ναρκωτικά, παρανομίες σεξιστικά και υποτιμητικά σχόλια.

 

@stefanosdamianidis ποιος γονιός και γιατί να θέλει το κορίτσι του να «τραγουδάει» στην αγκαλιά ενός #τ#τραπερβγαίνει έξω μόνο με αλήτες, τις αρέσουν μόνο οι εγκληματίες…» Θόλωσα το βίντεο γιατί πραγματικά ντράπηκα… όμως δυστυχώς κυκλοφορεί και αθόλωτο! #thugslime ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Damianidis

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.