Ισπανία: Πατέρας ποδοσφαιριστή γρονθοκοπεί τον διαιτητή μετά το τέλος του αγώνα – Δείτε το εξοργιστικό βίντεο

Οι διαμαρτυρίες στον διαιτητή αποτελούν ένα σύνηθες φαινόμενο στα γήπεδα. Αυτό που έγινε όμως στην Ισπανία ξεπερνάει κάθε όριο. Viral έχει γίνει το εξοργιστικό video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει τον πατέρα ενός ποδοσφαιριστή να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα και να γρονθοκοπεί τον διαιτητή

Το ματς ήταν τοπικό ντέρμπι επιπέδου Νέων στην Ανδαλουσία ανάμεσα στην Ζουβεντούδ Σανλουκένα και την Σανλουκάρ, αλλά ο πατέρας ενός παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας και μέλος της διοίκησης φαίνεται ότι αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί με έναν εξοργιστικό και απαράδεκτο τρόπο.

Συγκεκριμένα είχε γίνει έξαλλος με τον 22χρονο διαιτητή, Νταβίντ Θερβάντες, και αμέσως μετά την λήξη μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκε αποφασιστικά προς το μέρος του χτυπώντας με πολύ δυνατή γροθιά, σε βαθμό που έπεσε και ο ίδιος κάτω, όπως φαίνεται και στο video.

Ο έντρομος διαιτητής στη συνέχεια έτρεξε με τους βοηθούς του στα αποδυτήρια για να προστατευθεί και αργότερα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ενώ πλέον αναμένεται η τιμωρία του δράστη.

Δείτε το βίντεο:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.