Ομάδα 20 ατόμων σάπισε στο ξύλο αστυνομικούς στη Λάρισα

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε στη Λάρισα πριν από μερικές ημέρες, βλέπει το φως της δημοσιότητας. 

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της 4η Σεπτεμβρίου, όταν σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός ποδηλάτη, επειδή ο ίδιος εμπόδισε διέλευση του περιπολικού και αρνήθηκε τον αστυνομικό έλεγχο. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο ποδηλάτης τους έβρισε και τους απώθησε.

Οι αστυνομικοί τον έριξαν στο έδαφος για να τον ακινητοποιήσουν και τότε εμφανίστηκε μια ομάδα περίπου 20 ατόμων οι οποίοι τους επιτέθηκαν.Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, δύο αστυνομικοί βρίσκονται μέσα στο περιπολικό, ο ένας στη θέση του οδηγού και ο άλλος στα πίσω καθίσματα μαζί με τον ποδηλάτη. Ο τρίτος επιχειρεί να μπει στο όχημα, ωστόσο το πλήθος του επιτίθεται και τον χτυπάει, ενώ άλλοι προσπαθούν να ανοίξουν την πόρτα του περιπολικού για να απελευθερώσουν τον 35χρονο ποδηλάτη.

Στη συνέχεια, ο αστυνομικός που καθόταν στο πίσω κάθισμα, βγαίνει από το όχημα και αρχίζει να ανταλλάζει γροθιές με τρία άτομα, ωστόσο τον ρίχνουν στο έδαφος και τον κλωτσούν στο κεφάλι.

Η συμπλοκή συνεχίστηκε και δύο από τους αστυνομικούς μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο 35χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης όπου καταδικάστηκε σε 37μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή. Σε εκκρεμότητα βρίσκεται και η δίκη δύο γυναικών που φέρεται να συμμετείχαν στο περιστατικό.

Φωτογραφίες με τους αστυνομικούς στο νοσοκομείο:

8866dff2 eaad 46a2 b268 a0a716585bcc85ae6500 2fdf 4d81 b1e6 55f34992d5d5

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.