Είναι το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων χώρος για φωτογράφηση;

Ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε μιλήσει για «ελβετικό τυρί» αναφερόμενος σε «διαρροές ευαίσθητων πληροφοριών». Είχε απειλήσει και από το βήμα της Βουλής στρατιωτικούς με διώξεις. Κάποιοι συνδέουν και την αποστρατεία στελεχών των ΕΔ με το εκνευρισμό που επικρατεί στο ΓΕΕΘΑ για δημοσιεύματα που δεν ήταν της αρεσκείας της ηγεσίας του…

Και ξαφνικά στα e mail των στρατιωτικών συντακτών φθάνει μήνυμα για την επίσκεψη του Α/ΓΕΕΘΑ στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων συνοδευόμενο και από φωτογραφίες! Ο κ.Φλώρος συνόδευε τον ΥΦΕΘΑ Νίκο Χαρδαλιά στο ΕΘΚΕΠΙΧ όπου βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης προσφύγων και μεταναστών.

Δεν γνωρίζουμε σε ποιον πρέπει να χρεωθεί η φαεινή ιδέα για φωτογράφηση εντός του ΕΘΚΕΠΙX ,ένα χώρο που δεν προσφέρεται σίγουρα  για φωτογράφηση…

Δεν γνωρίζουμε και δεν μας ενδιαφέρει να μάθουμε κιόλας ποιες αγωνίες βασανίζουν την ηγεσία του ΓΕΕΘΑ. Αλλά η προσπάθεια να είναι στον «αφρό» της επικαιρότητας αγγίζει πλέον τα όρια της γραφικότητας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.