Θεσσαλονίκη: Το εντυπωσιακό βίντεο από το δοκιμαστικό δρομολόγιο του Μετρό

Ένα εντυπωσιακό βίντεο, με τα δοκιμαστικά δρομολόγια στο Μετρό Θεσσαλονίκης, δημοσίευσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Στο βίντεο διακρίνεται δοκιμαστικό δρομολόγιο συρμού σε εννέα από τους συνολικά 13 σταθμούς του υπό κατασκευή Μετρό της πόλης, εκκινώντας από το Σιντριβάνι και τερματίζοντας στο Αμαξοστάστιο στη Βούλγαρη.

Στην ανάρτησή του ο υπουργός Υποδομών στέκεται στην πρόοδο που έχουν σημειώσει οι εργασίες, που στη βασική γραμμή ολοκληρώθηκαν κατά 85%, ενώ έχουν παραληφθεί οι 18 πρώτοι συρμοί. «Είμαστε αποφασισμένοι να παραδώσουμε επιτέλους το Μετρό στους Θεσσαλονικείς. Εμείς το λέμε και το εννοούμε», αναφέρει ο κ. Καραμανλής.

Στο βίντεο φαίνεται το δρομολόγιο που ακολουθεί ο συρμός από τον σταθμό Σιντριβάνι έως το Αμαξοστάσιο στη Βούλγαρη.

Σημειώνεται ότι σήμερα απελευθερώθηκε πλήρως από κατάληψη οδοστρώματος λόγω έργων μετρό η οδός Δελφών, που επανήλθε στην αρχική της μορφή, κερδίζοντας μία επιπλέον λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, από τη συμβολή των οδών Μπότσαρη-Δελφών έως τη συμβολή των οδών Π. Συνδίκα-Δελφών.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.