Μήνυση ΠΑΟΚ σε Τ.Τσουκαλά για τις αντεθνικές δηλώσεις του…(ΒΙΝΤΕΟ)

Αδιανόητοι χαρακτηρισμοί από τον Τάκη Τσουκαλά

Μια απίστευτη επίθεση προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ έκανε ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού, Τάκης Τσουκαλάς, μέσα από την εκπομπή του. 

Ο Τάκης Τσουκαλάς, μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας επιτέθηκε στους Θεσσαλονικείς χαρακτηρίζοντας τους μεταξύ άλλων «Βούλγαρους, γύφτους, Σκοπιανούς». 

Οι αδιανόητοι χαρακτηρισμοί του προκάλεσαν την αντίδραση πολλών χρηστών του διαδικτύου, αλλά και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η οποία κατέθεσε μήνυση κατά του Τ.Τσουκαλά.

Μερικά από τα όσα ακούστηκαν στη χυδαία επίθεση του οπαδού του Ολυμπιακού:

«Εμείς εδώ είμαστε. Εσείς κρύβεστε όποτε χάνετε και δεν παίρνετε τηλέφωνο. Ποτέ δεν έχει κρυφτεί η εκπομπή μ@@@@@. Γ@μ@ την Βουλγαρία σας. Για θυμίστε μου έχει γίνει ποτέ να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός και να μην έρθουμε; Ποτέ. Εσείς όμως μ@@@@@ δεν παίρνετε τηλέφωνο. Είτε είστε ΠΑΟΚ είτε ότι ομάδα είστε γ@μ@ το σπίτι σας γ@μ@.

»Λοιπόν ακούστε κάτι. Έπρεπε να φάτε πέντε γκολ. Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος; Κάνω λάθος ρε μ@@@@@; Μιλάτε ρε Βούλγαροι; Να σας λέω Βούλγαρους ή Σκοπιανούς; Που είστε και προδότες. Τι από τα δύο σας βολεύει ;Ή κ@λογυφτοι ή κ@λοτουρκοι; Λοιπόν ακούστε κάτι: Φάνηκε ποιος είναι καλύτερος».

Όλο το υλικό συνέλεξε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία θα κινηθεί νομικά εναντίον του, καταθέτοντας μήνυση στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, καθώς όπως υποστηρίζει, τα όσα είπε συνιστούν ποινικό αδίκημα, καθώς υποκινούν ή ενθαρρύνουν την βία.

Αναφορά θα γίνει και στο ΕΣΡ, από το οποίο ο ΠΑΟΚ ζητά «να διενεργήσει έλεγχο και επιβολή σχετικών ποινών σε βάρος του καταγγελλόμενου και της πλατφόρμας».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.