Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν αναλαμβάνει την υπεράσπιση της ούτε ο Nίκος Ιωάννου

Tην απόφασή του να μην αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσής του ο δικηγόρος Νίκος Ιωάννου, ενώ όπως είναι γνωστό ήδη είχε παραιτηθεί από την υπεράσπιση της ο Απόστολος Λύτρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Μετά τη σημερινή παραίτηση του μέχρι τώρα συνηγόρου της Κ. Πισπιρίγκου, εξαιρετικού συναδέλφου κ.κ. Απόστολου Λύτρα, το Γραφείο μας έλαβε εντολή επικοινωνίας με την κατηγορουμένη από τους οικείους της.

Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης μεταξύ του κ. Ιωάννου και της κ. Πισπιρίγκου σήμερα στα κρατητήρια της ΓΑΛΑ, και προ της μελέτης της δικογραφίας, τα μέρη αποφάσισαν από κοινού να μην αναλάβει το Γραφείο μας την υπεράσπιση.

Λόγω της σύντομης αυτής εμπλοκής μας στην υπό κρίσιν υπόθεση, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι η ποινική διαδικασία είναι η μόνη οδός ανεύρεσης της αλήθειας, και η ψυχραιμία είναι ο πυλώνας που φωτίζει τη δύσβατη αυτή οδό».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.