Κορωνοϊός: Ρεκόρ κρουσμάτων στη Βουλή τον Μάρτιο

Ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού καταγράφτηκε στη Βουλή των Ελλήνων τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μέσα στον Μάρτιο εντοπίστηκαν 148 κρούσματα σε βουλευτές αλλά και εργαζόμενους στο χώρο του Κοινοβουλίου.

Περιορισμός της φυσικής παρουσίας

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων όπου διαπιστώθηκε έξαρση των κρουσμάτων σε όλη την επικράτεια, είχαν επανέλθει στη Βουλή τα αυστηρά μέτρα που προέβλεπαν -μεταξύ άλλων- περιορισμό της φυσικής παρουσίας με στόχο την ανάσχεση της πανδημίας.

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν δοθεί, είχαν εντοπιστεί μόλις εννέα «φορείς» του κορωνοϊού.

7.978 κρούσματα στην Αττική, 2.020 στη Θεσσαλονίκη

Υψηλός ήταν και την Πέμπτη, 31 Μαρτίου, ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στην Αττική σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) αναφορικά με τη διασπορά του ιού στις περιφέρειες της χώρας.

Συγκεκριμένα από τα συνολικά 21.099 νέα κρούσματα σε όλη τη χώρα, τα 7.978 εντοπίστηκαν στην Αττική και ακόμα 2.020 στη Θεσσαλονίκη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.