Η Ολλανδία απαγόρευσε στον Τσαβούσογλου να προσγειωθεί – ναι, αυτόν που κάλυπταν οι Ντόρες και οι Θεοδωράκηδες!!

Σοβαρότατες εξελίξεις, με φόντο την τουρκική ασυδοσία. Με μία ιστορική απόφαση, η Ολλανδία απαγόρευσε στο αεροπλάνο που μετέφερε τον Τσαβούσογλου να προσγειωθεί. Την ίδια στιγμή ο Ερντογάν βγάζει πυρινες ανακοινώσεις με τις οποίες αποκαλεί τους ολλανδούς «ναζί και φασίστες! «!!
 Μιλάμε φυσικά για τον Τσαβούσογλου που είχε το θράσος να κάνει και μαθήματα διεθνούς δικαίου στον Προκόπη Παυλόπουλο! Τόσο πολύ το «κατέχει» το διεθνές δίκαιο, που φαίνεται ότι η Χάγη δεν τον θέλει ούτε ως περαστικό!

Είναι όμως απύθμενη και η ξεφτίλα των ντόπιων προθύμων, όπως της κυρίας Μπακογιάννη, η οποία είχε το θράσος να πάρει το μέρος των τούρκων στην επίθεση Τσαβούσογλου στον Πάνο Καμμένο! Μην περιμένετε να ζητήσουν συγνώμη. Συμφέροντα εξυπηρετούν.
«Οι τουρκικές αρχές απείλησαν δημοσίως με κυρώσεις. Αυτό καθιστά αδύνατη την αναζήτηση μιας λογικής λύσης», ανέφερε η κυβέρνηση σε ανακοίνωση που εξέδωσε. «Γι’ αυτό η Ολλανδία έκανε γνωστό πως ανακαλεί τα δικαιώματα προσγείωσης» του αεροπλάνου του Τούρκου υπουργού.

Ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε ανέφερε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook πως η Τουρκία αναστάτωσε τις συνομιλίες μέσω των οποίων θα επιτρεπόταν στον Τσαβούσογλου να εισέλθει στη χώρα απευθύνοντας εκκλήσεις για την πραγματοποίηση μιας μαζικής δημόσιας συγκέντρωσης.

Η τουρκική απειλή για κυρώσεις αν δεν επιτρεπόταν η είσοδος στον Τσαβούσογλου «κατέστησε αδύνατη μια λογική λύση», ανέφερε ο Μαρκ Ρούτε.

Είστε απομεινάρια των Ναζί

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν αποκάλεσε σήμερα την Ολλανδία «απομεινάρια των Ναζί, φασίστες», αφού η ολλανδική κυβέρνηση ανακάλεσε την άδεια για να προσγειωθεί στη χώρα το αεροπλάνο του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών.

Οι αρχές του Ρότερνταμ ανακάλεσαν χθες την άδεια να παραστεί ο Τούρκος ΥΠΕΞ σε συγκέντρωση υπέρ των σχεδίων του Ερντογάν να επεκτείνει τις εξουσίες του, που θα τεθούν σε δημοψήφισμα τον ερχόμενο μήνα. Και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις έχουν απαγορεύσει τη συμμετοχή Τούρκων αξιωματούχων

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.