Α.Ζέρβας για μελέτη Σ.Τσιόδρα-Θ.Λύτρα: «Ο Κ.Μητσοτάκης γνώριζε – Είναι μέγας ψεύτης και ανίκανος»

«Πυρά» από παντού δέχεται η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς και ο παιδίατρος, Απόστολος Ζέρβας, σχολίασε τη μελέτη που έγινε από τον Σωτήρη Τσιόδρα και την Θεόδωρο Λύτρα και αναφέρεται στη θνητότητα εκτός ΜΕΘ. 

Ο Α.Ζέρβας αναφέρεται στις δηλώσεις του Θ.Λύτρα ότι τα αποτελέσματα «γνωστοποιήθηκαν άμεσα και επανειλημμένα σε όσους εκείνους που λαμβάνουν αποφάσεις σε ανώτατο επίπεδο» και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο «Κ.Μητσοτάκης επομένως γνώριζε, άρα είναι μέγας ψεύτης και ταυτόχρονα ανίκανος». 

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Α.Ζέρβας: 

«Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από τον Σεπτέμβριο 2020 έως τον Μαΐο 2021 ..

Ο συνάδελφος Επιδημιολόγος κ. Λύτρας δήλωσε ότι :

1. Θα μπορούσαν να είχαν σωθεί 1.500 ψυχές εάν το Εθνικό Σύστημα Υγείας ΕΣΥ είχε λιγότερη πίεση ..
2. Υπάρχει κραυγαλέα και απαράδεκτη “Υγειονομική ανισότητα” μεταξύ Αττικής και υπόλοιπης Ελλάδος ..
3. Η επιβίωση ενός διασωληνωμένου εξαρτάται από το Νοσηλευτικό Ίδρυμα στο οποίο νοσηλεύεται καθώς και την περίοδο (φόρτος του ΕΣΥ)…
4. Τα αποτελέσματα της έρευνας γνωστοποιήθηκαν  άμεσα και επανειλημμένα σε όλους εκείνους που λαμβάνουν αποφάσεις σε ανώτατο επίπεδο…

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο κ. Μητσοτάκης επομένως γνώριζε , άρα είναι μέγας ψεύτης και ταυτόχρονα ανίκανος διότι αντί να ενισχύσει το ΕΣΥ, το αποδυνάμωσε με την απόφαση αναστολής εργασίας άνευ αποδοχών των ανεμβολίαστων υγειονομικών, καταδικάζοντας τους μάλιστα σε οικονομικό μαρασμό και εξαθλίωση».

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.