Τραγωδία στον ΗΣΑΠ: Ένας νεκρός μετά τη σύγκρουση

Τραγωδία στον ΗΣΑΠ. Νεκρός είναι ο ένας από τους τρεις εργάτες που τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ1.

Τραγωδία σημειώθηκε στις 4:40 το πρωί της Τρίτης 16 Οκτωβρίου στον σταθμό του ΗΣΑΠ Άγιος Νικόλαος, με έναν νεκρό εργάτη και 2 ακόμα τραυματίες. Το δυστύχημα σημειώθηκε στη γραμμή 1 του μετρό, με μηχάνημα λείανσης γραμμών που χειρίζονταν συνεργείο Ελλήνων και ξένων εργαζόμενων.

Εργατικό δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: Πώς σημειώθηκε

 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, σημειώθηκε βλάβη σε μηχάνημα που χρησιμοποιούσε συνεργείο για εξειδικευμένες εργασίες όπου επέβαιναν πέντε εργάτες. Πιθανότατα αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα του και οι επιβαίνοντες αναγκάστηκαν να πηδήξουν στις γραμμές του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου καθώς ήταν σε τροχιά σύγκρουσης με διερχόμενο συρμό ο οποίος είχε τοποθετηθεί επίτηδες στο σημείο για να ανακοπεί η ταχύτητα που είχε αναπτύξει η λοκομοτίβα. Ως αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 45χρονου εργοδηγού και ο τραυματισμός ακόμη δύο εργατών, οι οποίοι παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.