Πανδημία επικίνδυνων αρνητών κορωνοϊού & εμβολίων

Οι γιατροί δίνουν κυριολεκτικά μάχη επιβίωσης κάθε βράδυ στα νοσοκομεία, δεν έχουν όμως μόνο την αγωνία να κρατήσουν στη ζωή ασθενείς , έρχονται αντιμέτωποι και με τον ανεξέλεγκτο πλέον παραλογισμό αρνητών.

Στο νοσοκομείο της Λαμίας , νοσηλεύτρια που εργαζόταν στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και είχε βγει σε αναστολή καθώς δεν είχε εμβολιαστεί, νόσησε και χρειάστηκε να κάνει εισαγωγή. Χθες το βράδυ σε κατάσταση αμόκ βγήκε γυμνή στους διαδρόμους με ένα σταυρό και ένα Ευαγγέλιο στο χέρι και άρχισε να επιτίθεται σε γιατρούς και νοσηλευτές. Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να την περιορίσουν ενώ αναμένεται παρέμβαση και της δικαιοσύνης.

Ανεμβολίαστοι αρνητές του κορωνοϊού, παρασυρμένοι από κηρύγματα ανθρώπων που επενδύουν στην άγνοια και το φόβο, επιμένουν να βάζουν σε κίνδυνο της ζωή τους ακόμη και τις στιγμές που αυτή κρέμεται σε μια κλωστή.

«Προσπαθούσε αρνητής να βιντεοσκοπήσει νοσηλευτές την ώρα που διασωλήνωναν. Έλεγε παρανοϊκά πράγματα, ότι δεν τους δίνουμε οξυγόνο αλλά τους δίνουμε ασετιλίνη για να πεθάνουν», ανέφερε ο Παναγιώτης Τουχτίδης, πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

Έτρεχε γυμνή με το Ευαγγέλιο στο χέρι

Μια 52χρονη ασθενής κορωνοϊού σόκαρε το προσωπικό του νοσοκομείου Λαμίας, όταν ξημερώματα βγήκε γυμνή στους διαδρόμους φωνάζοντας. Έκπληκτη είδαν ότι πρόκειται για συνάδελφό τους, νοσηλεύτρια σε αναστολή καθώς δεν είχε εμβολιαστεί, η οποία άρχισε να εξαπολύει εναντίον τους κατάρες.

«Υπήρξε μια κατάσταση αμόκ από πλευράς της. Βγήκε στο διάδρομο κρατώντας το Ευαγγέλιο και λεκτικά καταφέρθηκε εναντίον τους», υποστήριξε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, Χρήστος Γεωργίου.

Πρόκειται για αρνήτρια του εμβολίου, σύζυγο ιερέα επίσης αρνητή ο οποίος νοσηλεύεται και εκείνος στο ίδιο νοσοκομείο. Το ζευγάρι μολύνθηκε σχεδόν ταυτόχρονα.

 «Δημοφιλείς» αρνητές δίνουν μάχη στις ΜΕΘ

Ζευγάρι αρνητών της πανδημίας που, σύμφωνα με γιατρούς της Κρήτης, έχουν πρωτοστατήσει σε διαδικτυακές εκδηλώσεις ενάντια στα εμβόλια, δίνουν τώρα μάχη νοσηλευόμενοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου. Ο σύζυγος, 61 ετών, έχει διασωληνωθεί ενώ η λίγο μικρότερη σύζυγός του νοσηλεύεται σε απλή κλινική COVID.

«Είναι σαφές ότι το εμβόλιο δεν θα είχε επιτρέψει να νοσηλευτούν. Μπορεί να μην κόλλαγαν κιόλας, ή αν το κόλλαγαν θα το πέρναγαν «στο πόδι». Όπως πάρα πολύς άλλος κόσμος», δήλωσε ο Νίκος Τζανάκης, καθηγητής πνευμονολογίας.

Το προφίλ του «αρχηγού»

Τέτοιες διαδικτυακές συνεντεύξεις, ανθρώπων που διαβεβαιώνουν ότι κατέχουν την απόλυτη γνώση, ρίχνουν… ψεκασμένο νερό στον μύλο των αρνητών.

Ο άνθρωπος που δηλώνει… αρχηγός των αντιεμβολιαστών στην Ελλάδα, είναι χειρουργός – ογκολόγος, υποψήφιος βουλευτής στο παρελθόν, και διαφημίζει ένα βιογραφικό πλούσιο σε… μηνύσεις εναντίον κυβερνήσεων και βουλευτών για εσχάτη προδοσία και κατασκοπεία, πρωτιές στην αποκάλυψη τραπεζικών και οικονομικών σκανδάλων, καινοτόμες λύσεις για την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων της χώρας.

Ένας άνθρωπος που επιμένει ότι σε κάθε θέμα, ιατρικό, πολιτικό, νομικό, οικονομικό, μόνος και πρώτος κατέχει… την απόλυτη αλήθεια.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.