Άγιο Όρος: Η πατέντα με το αντισηπτικό για να βγαίνει αρνητικό το rapid test

Την περίεργη καταγγέλια έκανε ο ηγούμενος της Μονής Εσφιγμένου, Βαρθολομαίος, που αποκάλυψε μια πρωτότυπη πατέντα, ένα κόλπο στην ουσία που κάνουν κάποιοι επισκέπτες προκειμένου να βγει αρνητικό ωστε να μπουν στην αθωνική πολιτεία.

Συμφωνα με τον Ηγούμενο λοιπόν, κάποιοι βάζουν αντισηπτικό στη μύτη τους πριν γίνει το rapid test, γιατί πιστευουν πως ετσι θα βγει αρνητικό το τεστ και ετσι μπουν στην αθωνική πολιτεία.

Οπως ειπε: Έχουμε θέματα με τα πλαστά πιστοποιητικά που προσπαθούν να μπουν στο Άγιο Όρος και δεν τους ενδιαφέρει αν έχουν οι ίδιοι πρόβλημα ή αν θα το μεταδώσουν. Έχουν πιάσει πολλούς, κυρίως από Ρουμανία, να έχουν πλαστά πιστοποιητικά ή να βάζουν αντισηπτικό στη μύτη και ώστε, όταν κάνουν το rapid test που είναι προϋπόθεση να για να μπεις στο Άγιο Όρος, να βγει αρνητικό. Αυτό σημαίνει ότι επειδή είναι από άλλο κράτος είναι πιο πειθαρχημένοι.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.