Κατάντια: Εισάγουμε λεμόνια απο τους Τούρκους και αφήνουμε τα Ελληνικά να σαπίζουν

Οι επιτήδειοι βαφτίζουν τα Τουρκικά λεμόνια, ελληνικά και το ελληνικο κράτος κοιμάται χωρίς να παρεμβαίνει, ενώ τα ελληνικά λεμόνια τα οποία είναι εξαιρετικής ποιότητας, μένουν απούλητα και σαπίζουν στα δέντρα.

Ειναι τυχαίο  που η Τουρκία πανηγυρίζει για την αλματώδη αύξηση των εξαγωγών προς την Ελλάδα; Εισάγαμε απο αυτούς προϊοντα αξίας 2 δισεκατομμυρίων και πλέον δολαρίων την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου!

Μιλάμε για εθνική αυτοκτονία, η οποία έχει συγκεκριμένους αυτουργούς. Πρώτοι και καλύτεροι, όλοι όσοι εισάγουν τούρκικα λεμόνια και κυρίως αυτοί που τα διοχετεύουν δολίως στην ελληνική αγορά αποκρύπτοντας την προέλευσή τους.

 

Εξίσου ένοχοι, όσοι αναλαμβάνουν να τα πουλήσουν ενώ γνωρίζουν ότι είναι βαπτισμένα.
Μεγάλη ευθύνη φυσικά έχουν και οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ που για να εξοικονομήσουν κυριολεκτικά «ψίχουλα», προτιμούν να προσφέρουν στους καταναλωτές τούρκικα λεμόνια.

Μεγάλη και η ευθύνη των ελλήνων καταναλωτών που επιμένουν να λειτουργούν ανεύθυνα και να μην νοιάζονται ακόμα και όταν βλέπουν ότι η προέλευση των λεμονιών και άλλων προϊόντων που αγοράζουν, είναι η Τουρκία.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί φυσικά, εάν το κράτος λειτουργούσε υπέρ του έθνους. Επιβάλλοντας σκληρούς ελέγχους στα σύνορα, ώστε να καταστήσει την εισαγωγή προϊόντων από την Τουρκία κυριολεκτικά ασύμφορη, μόνο και μόνο λόγω των καθυστερήσεων. Ενέργεια απολύτως νόμιμη και σύννομη με τις ευρωπαϊκές οδηγίες που επιτρέπουν τους αυστηρούς ελέγχους για την ασφάλεια των καταναλωτών.

Δεν θέλει άλλωστε πολύ μυαλό για να κατανοήσει κάποιος ότι τα λεμόνια από την Τουρκία, την Νότιο Αφρική ακόμα και την Αργεντινή, οπωσδήποτε δεν έχουν την αγνότητα των αντίστοιχων ελληνικών. Μόνο και μόνο η μεταφορά τους και οι ουσίες που χρησιμοποιούνται για να διατηρηθούν, αρκούν για να πειστεί ο καταναλωτής να μην τα προτίμηση έναντι των ελληνικών.

Οι στιγμές που ζούμε είναι κρίσιμες. Η Τουρκία απειλεί ανοιχτά την πατρίδα μας. Αυτό είναι το κυριότερο επιχείρημα για να συνετιστούμε και να κάνουμε αυτό που έκαναν οι Σαουδάραβες, οι Ινδοί κι άλλοι λαοί από μόνοι τους. Ολικό εμπάργκο στα τούρκικα προϊόντα!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.