Έως την Παρασκευή η υποβολή των αιτήσεων για τις Πανελλαδικές

Έως και την Παρασκευή 10 Μαρτίου, έχουν το περιθώριο να υποβάλουν την αίτηση-δήλωση συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων (ΓΕΛ) και των επαγγελματικών λυκείων (ΕΠΑΛ).
Η υποβολή γίνεται, είτε από το διαδίκτυο, είτε από το λύκειο του κάθε υποψηφίου. Εξάλλου, στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας στο σύνδεσμο «ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ», αναρτώνται τα κατά περίπτωση υποδείγματα της αίτησης-δήλωσης και οι σχετικές εγκύκλιοι που περιγράφουν πλήρως τη διαδικασία και τα αναλυτικά δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία υποψηφίου (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, μαθητής ή απόφοιτος).
Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι παλαιοτέρων ετών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, θα πρέπει προς διευκόλυνσή τους να προσκομίσουν τη βεβαίωση πρόσβασης ή βεβαίωση συμμετοχής στην οποία αναγράφεται ο κωδικός αριθμός υποψηφίου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.