Τα περί πληροφοριακού δικτύου ΕΥΠ ενόψει ΔΕΘ, εκτός από ερωτήματα που εγείρουν, ούτε επικοινωνούνται από ΕΛ.ΑΣ αλλά ούτε γράφονται (βίντεο)

Ερωτηματικά προκαλούν δημοσιεύματα, σχετικά με το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛΑΣ στη ΔΕΘ, από δημοσιογράφους του αστυνομικού ρεπορτάζ που για κάνουν λόγο για ενεργοποίηση κλιμακίων πληροφοριοδοτών της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).  

Σε επίμαχο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΟΡΕΝ αναφέρονται τα εξής:

Σήμερα οριστικοποιήθηκε το επιχειρησιακό σχέδιο το οποίο θα εφαρμοστεί στην ΔΕΘ, ξεκινώντας από τον φραγμό ασφαλείας ο οποίος θα υπάρχει γύρω από το Βελλίδειο από διμοιρίες των ΜΑΤ καθώς και από τους Αίαντες της ΕΛΑΣ. Θα υπάρχουν αυξημένες περιπολίες από ομάδες της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ αλλά και της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Θα υπάρχει ένα ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο από την αντιτρομοκρατική – το κλιμάκιο της μάλιστα θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη το πρωί. Επίσης θα ενεργοποιηθεί το κλιμάκιο πληροφοριοδοτών της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Θα πρέπει να είναι καθαρή κάθε διέλευση επισήμων σε όσα δρομολόγια θα γίνουν…”

 

 

Υ.Γ

Προφανώς οι δημοσιογράφοι του αστυνομικού ρεπορτάζ έχουν ενημέρωση από το υπουργείο για το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛΑΣ στη ΔΕΘ…

Τα όσα γράφτηκαν και παρουσιάστηκαν για κλιμάκιο πληροφοριοδοτών της ΕΥΠ…είναι άκρως περίεργα και εγείρουν πολλά ερωτήματα…

Όμως ακόμα και αν ισχύουν, ούτε επικοινωνούνται από την ΕΛΑΣ…αλλά ούτε γράφονται  

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.