Δύο προσαγωγές για τις φωτιές σε Κρυονέρι και Φωκίδα

Σε δύο προσαγωγές προχώρησαν οι Αρχές για τις φωτιές σε Κρυονέρι και Φωκίδα. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ένας νεαρός προσήχθη για την πυρκαγιά στο Κρυονέρι με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να εξακριβώσουν εάν βρέθηκε στο μέτωπο για να βοηθήσει στην κατάσβεση, όπως ισχυρίστηκε κατά την προσαγωγή.

Για τη φωτιά της Φωκίδας, οι αστυνομικές αρχές έχουν προσαγάγει ένα άτομο, το οποίο σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες εκτελούσε θερμές εργασίες στην περιοχή. Την ίδια ώρα κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής έχει μεταβεί στον Πύργο ώστε να ενισχύσει τις προσπάθειες για τον εντοπισμό ενός ατόμου που συνδέεται με το πύρινο μέτωπο της Ηλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, χειριστής πυροσβεστικού ελικοπτέρου εντόπισε άτομο να κινείται ύποπτα κατά την έναρξη των πυρκαγιών στην περιοχή, κάτι που επιβεβαιώνεται και από μάρτυρες. Μάλιστα, οι αρχές θεωρούν ότι πολλές πύρινες εστίες ξεκίνησαν κατά μήκος του οδικού άξονα που κινούταν το ύποπτο άτομο.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.