Πάσχα: Πόσα άτομα επιτρέπονται στο τραπέζι – Πώς θα λειτουργήσουν οι εκκλησίες

Ιδιαίτερο θα είναι και το φετινό Πάσχα λόγω κορονοϊού, βάσει των όσων ανακοίνωσε στο μήνυμά του ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και όσων είπε στη συνέχεια ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, αναφερόμενος στην εισήγηση των ειδικών στην Κυβέρνηση.

Το συμπέρασμα είναι πως μένουμε πόλη, με δεδομένο πως δεν επετράπη, τελικά, το «Πάσχα στο χωριό». Τώρα με βάση αυτά που εισηγήθηκαν οι λοιμωξιολόγοι, το όριο των ατόμων στο πασχαλινό τραπέζι αλλάζει αναλόγως αν αυτό θα είναι σε σαλόνι ή σε εξωτερικό χώρο αυστηρώς, όμως, παρουσία δύο οικογενειών.

«Σχετικά με την Κυριακή του Πάσχα, η Επιτροπή εισηγήθηκε την κατ΄ εξαίρεση δυνατότητα συγκέντρωσης δύο οικογενειών με ανώτατο αριθμό των 9 ατόμων, ενώ εάν πρόκειται για υπαίθριο χώρο 2 ευρύτερες οικογένειες και πάντως έως 12 άτομα. Συνίσταται η διενέργεια προηγούμενου οικιακού αυτοδιαγνωστικού τεστ σε έχουν όσους συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις αυτές», ανέφερε στην ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας ο Βασίλης Κικίλιας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.