Σοβαρές καταγγελίες για τον διαγωνισμό – μαμούθ για την σίτιση μεταναστών

Του Άρη Σπίνου

Με το μεγάλο σκάνδαλο μαμούθ που αφορά την 8ετη σύμβαση αξίας 800.000.000 ευρώ (και βλέπουμε!), δεν θα αργήσει η ώρα που ο εισαγγελέας θα αρχίσει να στέλνει κλήσεις. 

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι μέχρι σήμερα ο διαγωνισμός γινόταν ανά 6 μήνες και με παράταση άλλους 6. Το κόστος ήταν 30.000.000 ευρώ ετησίως και αφορούσε την σίτιση 17.000 μεταναστών. Ως δια μαγείας αυτός ο διαγωνισμός γίνετε για 4 χρόνια (!) με δικαίωμα παράτασης άλλα 4 και για την σίτιση 41.000 μεταναστών και κόστος 102.000.000 + ΦΠΑ! Η πιάτσα βοά ότι ο διαγωνισμός θα καταλήξει στην εταιρεία  “ΓΕΥΣΙΝΟΣ” του Βαβουράκη. Ο Βαβουράκης είναι φίλος με τον  Θανάση Παπανικολάου, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της Vivartia, η οποία βρίσκετε υπό το κέλυφος της CVC που αγοράζει στην Ελλάδα κοψοχρονιά τα “φιλέτα”. Μεταξύ των οποίων και την κερδοφόρα Εθνική ασφαλιστική που αγόρασε με 400 περίπου εκάτ ευρώ και θα τα δώσει εν πορεία! Όταν ο Βαβουράκης της “ΓΕΥΣΙΝΟΣ” πάρει την δουλειά ,η εταιρεία του θα πουληθεί στην CVC έναντι μερικών εκ. ευρώ, μαζί με το χρυσοφόρο συμβόλαιο των 800.000.000 ευρώ. Έτσι γίνονται οι δουλειές.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.