Υπόθεση Φουρθιώτη:Από το έπος του 1821 στο αίσχος του 2021 και στην πολυαγαπημένη Αννα του απεχθή Τόμσεν του ΔΝΤ.Και συ τέκνον Βρούτση;

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Πρόλογος:

Όσοι έχετε χρόνο και Νέτφλιξ δείτε την ταινία “Μαντάμ Κλόντ”.Είναι τελευταίας εσοδείας.Είναι πραγμαιτκή ιστορία και αναφέρεται στις εξαρτήσεις πολιτικών της σύγχρονης και λίγο παλαιότερης Γαλλίας από ένα δίκτυο πορνών πολυτελείας.

Αν δεν έχετε αυτή την επιλογή τότε διαβάστε το εντελώς άσχετο ρεπορτάζ που ακολουθεί.

 

Θέμα:

Το έπος του 1821 προετοίμασε η Κυβέρνηση και το ανέθεσε στην Γιάννα ,γνωστών λοιπών στοιχείων στην προσωπική και πολιτική διαδρομή της ,μέχρι που από “απλή κοπέλλα από την Κρήτη” έγινε μια ζάμπλουτη κυρία με πλούσιο γάμο.Στη διαδρομή της είχε και την εποπτεία του 2004 με εκείνον τον αξέχαστο τρόπο που τους έκανε Ολυμπιακούς είς το…Οκτάγωνον!

Την προεδρία της Δημοκρατίας η κυβέρνησηΜητσοτάκη την πήρε από τον εκπρόσωπο του Καραμανλισμού στην Ελλάδα σήμερα Προκόπη Παυλόπουλο,γνωστό για την μάχη του με τους “νταβατζήδες της ενημέρωσης” και των δημοσίων έργων με τον περίφημο νόμο για τον βασικό μέτοχο.Αντέδρασαν οι καναλάρχες και νίκησαν με την βοήθεια πολιτικών δυνάμεων.Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ήταν ανήλικος τότε.Ηταν βαθειά στην πολιτική.Δίπλα στον Παυλόπουλο δεν είχε…φωτογραφηθεί.Ωσπου φωτογραφήθηκε απέναντι γιατί ,λέει ο Παυλόπουλος δεν πολέμησε το πελατειακό σύστημα.Και τον καταψήφισε ο Κυριάκος μόνος και αδιάφθορος!

Ο Κυριάκος πρότεινε την δική του πρόεδρο.Την δικαστίνα του Συμβουλίου Επικρατείας.Ετσι μάθαμε ότι το πρωτόκολλο της προεδρίας δεν λέει τίποτα για τον σύντροφο της προεδρίνας και την “μόστρα του” στην εξέδρα της παρέλασης για το 1821,αυτή που εξασφάλισεκαι σε εκείνον άκοπα εκείνα τα ρημάδια λεπτά δημοσιότητας ,για τα οποία κάποιοι κάνουν …αγώνες και πανάκριβες θυσίες.Εκείνος εξασφάλισε και πολύ περισσότερα δικαιωματικά, γιατί ο έρωτας είναι με πρόσωπο.

Τι και αν βλέποντας τις εικόνες μας ήρθε ότι δεν το είπε ακριβώς γιαυτό το ζευγάρι εκείνη η αοιδός το τραγούδι “Εγώ θα πάω Μέγαρο παρέα με τον παίδαρο”.Δεν τον λες και παίδαρο τον κύριο Παύλο,τον πρώην δικαστή,το δικηγόρο…Περί ορέξεώς (μας),όμως, κολοκυθόπιτα που θα έγραφε και ο αγαπημένος του Μαξίμου Πρετεντέρης…

Μας ήρθαν αυτά γιατί κάποτε μπαινοβγαίναμε (και)στο κανάλι ΕΧΤΡΑ για εκπομπές,χωρίς εργασιακή σχέση.Καλεσμένοι.

Τότε είδαμε απο μακριά για πρώτη φορά τον Μένιο Φουρθιώτη.Τον ξέραμε ως το άλτερ έγκο της Τζούλιας Αλεξανδράτου.Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που θα ξανάγραφε ο Πρετεντέρης…Αλλάζαμε διάδρομο και γωνία και όλα καλά και ο …Λουμίδης στους καφέδες.

Μας έμεινε η εντύπωση ότι είναι ένας ακόμα που ψάχνει αυτά τα ρημάδια τα λεπτά δημοσιότητας.

Μας κατέπληξε μια φορά που τον είδαμε με μια παρέα πολύ “χάϊ-χούϊ” στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης στην Ελβετία,αλλά και πάλι περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.Θεωρήσαμε ότι και εκείνος,όπως και εμείς…

Ενα σοκ πραγματικό ήταν η αποκάλυψη ότι ο Φουρθιώτης διέθετε τώρα πολυπληθή αστυνομική προστασία και όσα ακολούθησαν με τα ψέμματα και εν τέλει την απόσυρση.

Κυριακάτικα όμως και μετά τις αποκαλύψεις από τον Κώστα Βαξεβάνη αποκαλύπτεται ότι ο πρώην υπουργός Γιάννης Βρούτσης κατήγγειλε εισβολή του εν λόγω Φουρθιώτη στο Υπουργείο για “υπόθεσή του”Δηλαδή για χρήματα που ζητούσε με αυτά τα διαβόητα προγράμματα κλπ

Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε μια ανακοίνωση.Φτάνει για να πει κανείς ότι ζούμε όχι το έπος του 1821,αλλά το αίσχος του 2021.

Σε αυτή αναφέρεται και στην Γεν.Γραμματέα του Υπουργείου Αννα Στρατινάκη,γνωστή απο την αγάπη που της έτρεφε ο απεχθής στους Ελληνες πολίτες Τόμσεν.Εκείνος με την σκληρόφατσα και τα μνημόνια του αίματος  του ΔΝΤ.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι  «η γενική γραμματέας του υπουργείου Εργασίας κα Στρατινάκη, αποθεώνεται κάθε εβδομάδα από την εφημερίδα(σ.σ.Θεός φυλάξοι…) του κ. Φουρθιώτη».

Και καταγγέλλει:«Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να σιωπά όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση μέσα στο υπουργικό γραφείο του, όπως αποκαλύπτει στην εφημερίδα Documento. Δεν μπορεί να σιωπά όταν ο πρώην υπουργός του καταγγέλλει ότι ο συγκεκριμένος παρουσιαστής προανήγγειλε την αποπομπή του από την κυβέρνηση και λίγες μέρες μετά αυτό συνέβη. Ο κ Μητσοτάκης και το Μέγαρο Μαξίμου πρέπει να απαντήσουν τι είναι αυτό που τους συνδέει με τον γνωστό «μάνατζερ».

ΥΣ. Αλήθεια, ανάμεσα σε αυτούς που εισέβαλαν σε γραφείο υπουργού ήταν και αστυνομικοί που είχε παραχωρήσει ο κ. Χρυσοχοΐδης στον κ. Φουρθιώτη;».

Η λέξη ντροπή είναι λίγη…Και είναι ακόμα νωρίς γιαυτά που έρχονται και είναι πολύ χειρότερα…

Επίλογος με δύσκολο κουίζ:

Ο Κυριάκος υπερασπιζόμενος τις αρχές του για μη πελατειακό κράτος είπε τη φράση “και εσύ τέκνον Βρούτση” ή ο Καίσαρ;

ΥΓ.Αφού είχαμε δημοσιεύσει αυτό το ρεπορτάζ έπεσε στην αντίληψή μας ένα κείμενο της Νανάς Παλαιτσάκη το οποίο απεθύνετε στην ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη-ΕΛ-ΑΣ και στην…πρόεδρο της Δημοκρατίας (α λα επιτυχίες η Αικατερίνη…) ,στους αρχηγούς Κομμάτων κλπ και υπερασπιζόμενο το ειδικό βάρος του περι ου Μένιου Φουρθιώτη  μεταξύ άλλων γράφει και τα εξής:

“…Και το πιο σημαντικό όλων, ποιος ανώτερος σας και με ποιο σκεπτικό σάς έδωσε εντολή να μην παρουσιαστείτε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon για να πληροφορήσετε τον ελληνικό λαό, που δοκιμάζεται, για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης της πανδημίας, στο πλαίσιο πάντα των αρμοδιοτήτων της Υπηρεσίας σας; 
Μέσω της φιλόξενης εκπομπής, «Αποδείξεις Live», με παρουσιαστές τον Μένιο Φουρθιώτη και την Νανά Παλαιτσάκη δεν παρουσιάζατε εσείς προσωπικά, ως Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, σε σταθερή βάση όλο το προηγούμενο διάστημα το έργο της Υπηρεσίας σας; Από εσάς προσωπικά δεν ενημερώνονταν οι τηλεθεατές του Epsilon επί μήνες κάθε Σαββατοκύριακο για τις δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας; Εσείς δεν είστε αυτός που αποδεχόσαστε με χαρά την πρόσκλησή μας σε εβδομαδιαία βάση; 

Αξιότιμε κύριε Εκπρόσωπε, 
Για την περίπτωση, κατά την οποία δεν θυμάστε, στο φύλλο της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά» φιλοξενήσαμε ύστερα από παρότρυνση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ΕΝΘΕΤΟ τετρασέλιδο «Οδηγό του Πολίτη» με συμβουλές από την ΕΛ.ΑΣ για μια πιο ασφαλή καθημερινότητα με αποκλειστικά δικά μας έξοδα καθώς επιπλέον του ένθετου κάθε φύλλο είχε αφιερώματα στην ΕΛ.ΑΣ στον Αρχηγό και στην Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου (ενδεικτικά τον Αρχηγό , τον Υφυπουργό Οικονόμου και τον Υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη Επιπλέον για την εκπομπή ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ LIVE μας υποδεικνύατε να παρουσιάζουμε όλα τα αυτά που μας ζητούσατε κατόπιν πολιτικής και φυσικής Ηγεσίας ΕΝΤΟΛΗΣ όπως δηλώνατε  προκειμένου να παρουσιάζουμε αφιερώματα στην Ελλάς στους Υπουργούς στους ένστολους με διάρκεια βίντεο άνω των 10 λεπτών το κάθε ένα όλα αυτά αποδεικνύονται μέσω την εκπομπών που έχουν ήδη προβληθεί και δημοσιοποιηθεί μέσω της Εφημερίδας. Μάλιστα μας ζητούσατε να μην προβάλλουμε τις σκηνές και περιστατικά αστυνομικής βίας καθώς χαλούσαν την εικόνα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ του υπουργού και του υφυπουργού καθώς και της Γενικής Γραμματέας κ. Νικολάου και ΦΥΣΙΚΑ του Αρχηγού. Όλες τις ανωτέρω υποδείξεις μας τις έστελνε και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου κ. Ρωτζιοκου. 
Όλες οι επικοινωνίες – αποδεικτικά στοιχεία (γραπτά μηνύματα, email κ.α) της εκπομπής και της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά», στο πλαίσιο του δημοσιογραφικού λειτουργήματος και της δημοσιογραφικής έρευνας, με το Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ είναι σε πλήρη γνώση των νομικών συμβούλων του Ομίλου κ. κ Πάνο Λαζαράτου, Καθηγητή διοικητικού δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών και Νικολάου Αγαπηνού. 
Με την Ρητή επιφύλαξη 
Παντός Νόμιμου δικαιώματος μου σύμφωνα με τα ως άνω άρθρα …”

Θα κλάψουν μανούλες κρητικοπούλες και μακενοπούλες και καραγκούνες πιο σύντομα ,είτε τις προλάβει,είτε όχι ο ανασχηματισμός….

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.