Βελόπουλος για ιδιοκτήτη iefimerida: Πίνει το ουζάκι του στην Πλάκα εν μέσω lockdown και τρομοκρατεί τον κόσμο

«Πληρώσατε εκατ. ευρώ στα ΜΜΕ για να τρομοκρατούν τον κόσμο και αυτός ο κύριος του iefimerida άνοιξε ουζερί δικό του ενώ είχαμε καθολικό κλείσιμο την Καθαρά Δευτέρα», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, σχολιάζοντας την επίσκεψη του Χρήστου Ράπτη (ιδιοκτήτη του iefimerida) στην Πλάκα την Καθαρά Δευτέρα, ο οποίος, μαζί με φίλους, κάθισε σε τραπεζάκι γνωστού καταστήματος για να φάει και να πιεί, παραβιάζοντας τα περιοριστικά μέτρα.

«Ο κ. Ράπτης, με θράσος που δεν έχει όρια, έβαλε το ουζάκι του, τα τυροπιτάκια του, τα ωραία καλαμαράκια του στην Πλάκα», ενώ, «το iefimerida κάθε μέρα μιλά για πρόστιμα που πρέπει να επιβληθούν και λέει να κλειστούν οι Έλληνες στο σπίτι τους», σημείωσε ο Κ. Βελόπουλος.

Επίσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, δείχνοντας την «επίμαχη» φωτογραφία του κ. Ράπτη, τόνισε απευθυνόμενος στους Θ. Πλεύρη και Αδ. Γεωργιάδη: «Να τον χαίρεστε τον φίλο σας που παραβίασε τα μέτρα».

«Τέλειωσε η υπομονή, να γίνουν εκλογές, να φύγει η ΝΔ»

Παράλληλα, ο Κυριάκος Βελόπουλος, κατά την ομιλία του στη Βουλή, απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση, δήλωσε: «Να γίνουν εκλογές, να φύγετε μπας και ησυχάσει ο τόπος».

«Οι Έλληνες δεν έχουν άλλη υπομονή», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του κόμματος της αντιπολίτευσης, για να προσθέσει ότι «η υπομονή είναι αρετή σε μια πολιτική που διέπεται από αρετή και ήθος. Σε μια πολιτική που διέπεται από το ψεύδος των λαοπλάνων και μισές αλήθειες η υπομονή ήταν αρκετή».

Επιπλέον, αφού ανέφερε ότι «η επιστροφή στην ανάπτυξη περνά μέσα από την κατάργηση επαχθών φόρων όπως ο ΕΝΦΙΑ και τη μείωση του ΦΠΑ», σημείωσε ότι «το παρατεταμένο lockdown με κλειστές τις επιχειρήσεις προκάλεσε τεράστια ζημιά σε επιχειρήσεις και εργαζομένους», κατηγορώντας  την κυβέρνηση ότι «δεν έχει σχέδιο ούτε για το άνοιγμα του τουρισμού».

«Στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν κολλάει, στα σούπερ μάρκετ δεν κολλάει, στις διαδηλώσεις δεν κολλάει, αλλά κολλάει στις εκκλησίες;», πρόσθεσε ο Κ. Βελόπουλος, ασκώντας κριτική και στην επιτροπή των ειδικών, καθώς «πέφτει διαρκώς έξω στις προβλέψεις της», όπως είπε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.