Ο Νίκος Στέφος γράφει ποια ΜΚΟ και πότε συνεργαζόταν με το πρόγραμμα του Εθνικού για προσφυγόπουλα

Δεν ήταν η ΜΚΟ Solidarity της Αντιγόνης Λυμπεράκη που συνεργαζόταν με το πρόγραμμα του Εθνικού Θεάτρου για θεατρικά σεμινάρια σε ασυνόδευτα παιδιά, έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Στέφος. Ο ίδιος μάλιστα σε δεύτερη ανάρτησή του προσθέτει ότι ήταν η ΜΚΟ Praksis και το πρόγραμμα για τα προσφυγόπουλα διήρκησε από τον Οκτώβριο του 2015 έως τον Μάιο του 2017, «δηλαδή επί ΣΥΡΙΖΑ» όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος, προσθέτοντας βεβαίως ότι αυτό δεν ήταν ούτε μεμπτό, ούτε ανήθικο. «Είναι όμως μεμπτό και ανήθικο να φορτώνουν με χυδαία ψεύδη και να σπιλώνουν ανθρώπους με αθλιότητες του τύπου “η ξαδέλφη του Μητσοτάκη πήγαινε προσφυγόπουλα στον Λιγνάδη και σε κύκλωμα παιδεραστίας!!!”», τονίζει.

Οι αναρτήσεις του Νίκου Στέφου:

«Ξέρετε γιατί κατάπιανε όλες τις αναρτήσεις τους περί εμπλοκής της ΜΚΟ Solidarity σε κύκλωμα παιδεραστίας;

»Πρώτα πρώτα γιατί αποδείχθηκε ότι η Solidarity της Αντιγόνης Λυμπεράκη (ξαδέλφης του Μητσοτάκη, αντιλαμβάνεσθε τον συνειρμό…) δεν είχε καμία σχέση με το πρόγραμμα του Εθνικού Θεάτρου για θεατρικά σεμινάρια σε ασυνόδευτα παιδιά!

»Άλλη ήταν η ΜΚΟ που είχε αναλάβει αυτό πρόγραμμα.

»Το ποια ακριβώς θα σας το πω όταν βεβαιωθώ 100%.

»Το ωραίο δε είναι πως το πρόγραμμα ίσχυσε επί διοίκησης Λιβαθηνού, προκατόχου του Λιγνάδη, δηλαδή επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ!

»Όταν λοιπόν κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με δικούς τους, μάζεψαν άρον άρον τις κατάπτυστες αναρτήσεις τους!

»Έτσι με τα περί εξαφάνισης του φακέλου της ΜΚΟ που λέει τώρα η “κυρία Μάξουελ” γελάνε και τα πόμολα!

»Η πατάτα σας δεν μαζεύεται με τίποτα! Για αυτό άσε μας κουκλίτσα μου!!!».

Δεύτερη ανάρτηση:

«Επειδή σας είπα νωρίτερα ότι θα το ψάξω, εγώ όντως το έψαξα και βεβαίως βρήκα λαγούς, πολύ απλά γιατί δεν χάθηκε κανένας φάκελος με τη ΜΚΟ και τα ασυνόδευτα παιδιά όπως ισχυρίζεται η “εθνική μας χωροφύλαξ”.

»Έχουμε λοιπόν και λέμε:

»Πρώτα πρώτα ουδεμία σχέση έχει η ΜΚΟ SolidarityNow της Αντιγόνης Λυμπεράκη με το πρόγραμμα θεατρικών σεμιναρίων επί διοίκησης Λιγνάδη.

»Για να εξηγήσουμε τι σημαίνει αυτό, θα πρέπει κατ’ αρχήν να υπενθυμίσουμε ότι η Αντιγόνη Λυμπεράκη είναι ξαδέλφη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

»Τα δημοσιογραφικά καρακόλια όμως και τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ από χθες οργίαζαν ότι η συγκεκριμένη ΜΚΟ πήγαινε ανήλικα προσφυγόπουλα στον Λιγνάδη υπό το κάλυμα της θεατρικής τους επιμόρφωσης.

»Όμως, όπως επιβεβαιώνεται από την ιστοσελίδα της ΜΚΟ Praksis, που αναρτώ εδώ, το πρόγραμμα αυτό “της δωρεάν συμμετοχής παιδιών στα θεατρικά παιδικά εργαστήρια” για τα προσφυγόπουλα όντως πραγματοποιήθηκε αλλά όχι επί εποχής Λιγνάδη αλλά επί περιόδου διοίκησης του προκατόχου του Στάθη Λιβαθινού!!!

»Από τον Οκτώβριο του 2015 ως τον Μάιο του 2017! Δηλαδή επί ΣΥΡΙΖΑ!

»Είναι μεμπτό αυτό; Όχι βεβαίως!

»Είναι ανήθικο; Ούτε κατά διάνοια! Και σωστό είναι και πολύ καλά έκαναν!

»Είναι όμως μεμπτό και ανήθικο να φορτώνουν με χυδαία ψεύδη και να σπιλώνουν ανθρώπους με αθλιότητες του τύπου “η ξαδέλφη του Μητσοτάκη πήγαινε προσφυγόπουλα στον Λιγνάδη και σε κύκλωμα παιδεραστίας!!!”.

»Καλύτερη επιβεβαίωση αυτής της αθλιότητας δεν υπάρχει από το tweet του Βαξεβάνη…

»Η όλη αυτή απόπειρα εκτός από εμετική ήταν και τόσο χονδροειδής ώστε όταν αντιλήφθηκαν τι πήγαιναν να κάνουν, κατέβασαν αμέσως τις αναρτήσεις τους και άρχισαν να τα στρίβουν με άλλες ανοησίες!

»Όμως μαθαίνω ότι συγκεντρώνονται ήδη στοιχεία για την αθλιότητα αυτή και μαζί με άλλες που προηγήθηκαν, θα φτιαχτούν πολύ ωραίοι φάκελοι που θα πάνε στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω. Θα πούμε περισσότερα σύντομα…».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.