Αλλά λένε οι Γερμανοί κι άλλα οι Έλληνες για τα κρούσματα στην Ελλάδα!

Στην πάνω εικόνα βλέπεται τον χάρτη που δημοσιεύει η κρατική τηλεόραση της ΕΡΤ και έχει την Ελλάδα με κίτρινο χρώμα, που όμως έχει όπως λέει και κάποιες πράσινες περιοχές και αφορά τα κρούσματα covid19 των τελευταίων εφτά ημέρων.

EFAD4C00 BC6F 4536 937E FB2F32170993Στην δεύτερη εικόνα βλέπουμε τον ίδιο ακριβώς χάρτη, που μου τον έστειλαν από την Γερμανία, δημοσιεύτηκε στο κρατικό της κανάλι και αφορά τα κρούσματα covid 19 των τελευταίων εφτά ημέρων.

294A3336 FD63 43E7 89FA 8F8223BDD262

Αμφότερα όπως με πληροφόρησαν αφορούν τις ιδίες ημέρες. Εδώ λοιπόν γεννιέται μια μεγάλη απορία. Η μια κρατική τηλεόραση δείχνει όλη την Ευρώπη πορτοκαλή ή κόκκινη με κάποιες πράσινες περιοχές στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η χώρα μας (ιόνια νησιά). Η Γερμανική  κρατική τηλεόραση δείχνει την Ελλάδα χωρίς καμία πράσινη περιοχή.

Σας αφήνω λοιπόν και σας προτρέπω τώρα που μας κλείνουν μέσα από της 18.00 πριν ακόμη δύση ο ήλιος, να το ψάξετε μόνοι σας ή και να προβληματιστείτε, για να βρείτε ποιο από όλα είναι το σωστό και ποιο το λάθος ή ποιος είναι εκείνος ο κρατικός τηλεοπτικός σταθμός που είναι ποιο ενήμερος σχετικά με το κορονοίο και πληροφορεί σωστά τους τηλεθεατές του.

Καλό Σαββατοκύριακο στους φίλους αναγνώστες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.