Η Ανθή Σαλαγκούδη έβαλε τα «μεγάλα μέσα» – τον πατέρα της – για να παραμείνει στο παιχνίδι;

Σάλος έχει προκληθεί μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, όταν η Ανθή Σαλαγκούδη, κατά πολλούς Ανθή Σαλιγκαρούδη, ενώ ήταν υποψήφια προς αποχώρηση, «γύρισε» το παιχνίδι και βγήκε η πιο δημοφιλής παίκτρια.

Κλαίνε και οι κουτσομούρες του Άγιου Δομίνικου με την απόφαση αυτή του κοινού (;) αφού είναι καθημερινό θέμα συζήτησης το πόσο «παλτό» είναι η Ανθή και με τι κριτήρια διάλεξε η Acun να την στείλει για διακοπές στο νησί.

Η 36χρονη δημοσιογράφος θεωρείται μία από τις πιο «αργές» παίκτριες στα αγωνίσματα και η «ύποπτη» δημοφιλία της αμφισβητήθηκε σφοδρότατα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για την ιστορία ως η πιο δημοφιλής παίκτρια, δε μπορούσε να είναι υποψήφια, υπέδειξε την πολύ μαχητική Ελίζαμπεθ Ελέτσι και έτσι αποχώρησε μιας και αντίπαλος της ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος που η παραγωγή «τον θέλει με τα μπούνια».

Πουλάει το δηλητήριο που στάζει και οι εμμονές που έχει με τον Γιώργο Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο και αν και είναι και αυτός παλτουδάκι, παραμένει.

Είναι γεγονός που αυτός που βάλλετε, ο Γιώργος Κοψιδάς στην προκειμένη, είναι τελικά ο πιο αγαπητός στο κοινό!

Επιστρέφοντας στο κεφάλαιο Ανθή, ο πατέρας της όντας πολιτικός, καλούσε μέσα από τα social media τους ψηφοφόρους του να ψηφήσουν την Ανθή Σαλαγκούδη για να παραμείνει στο ριάλιτι γιατί είναι πολλά τα λεφτά Άρη αν ισχύουν τα αστρονομικά ποσά που ακούστηκε να λαμβάνει για άραγμα στο Σάντο Ντομίνγκο.

Με αφορμή τη μεγάλη ανατροπή που είδαμε όλοι εχθές, η Έλενα Πολυκάρπου μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» ανέφερε πως επικοινώνησε με την παραγωγή του ριάλιτι και εκείνοι της ανέφεραν πως μετά το τέλος της ψηφοφορίας όλοι οι ψήφοι δόθηκαν σε δικηγόρο προκειμένου να εξεταστεί η εγκυρότητά τους.

Το αποτέλεσμα έδειξε πως οι ψήφοι είχαν δοθεί από διαφορετικά κινητά τηλέφωνα τα περισσότερα εκ των οποίων προέρχονταν από τα Βασιλικά της Θεσσαλονίκης.

Πάρτε μια ιδέα από το χθεσινό «κάψιμο» του Twitter:

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.