Εκρηκτική η κατάσταση στην Χίο! Άγριο ξύλο μεταξύ μεταναστών στο κέντρο της πόλης

Ακόμα ένα άγριο επεισόδιο ξυλοδαρμού μεταξύ μεταναστών αναστάτωσε μεσημεριάτικα τους κατοίκους της πόλης της Χίου!

Μπροστά σε πολίτες και καταστήματα, δύο αλλοδαποί άρχισαν να λογομαχούν και μέσα σε λίγη ώρα, στο σημείο συγκεντρώθηκαν περισσότεροι. Ακολούθησαν σκηνές χάους με άγριο ξύλο και χτυπήματα ενώ στο σημείο βρέθηκε και ένας αστυνομικός ο οποίος αδυνατούσε να χειριστεί μόνος του την όλη κατάσταση

Αυτόπτης μάρτυρας στο σημείο, βρέθηκε και ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου Παντελής Μπαρνιάς, ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr κάνει λόγο για εκρηκτική κατάσταση στο νησί που χρήζει άμεσα ενίσχυσης και ασφάλειας.

«Ήμουν μπροστά σε όλο το συμβάν. Δύο μετανάστες ξεκίνησαν να λογομαχούν στη γλώσσα τους και μετά από λίγο έγινε ο καβγάς ακριβώς στην αγορά της Χίου και δίπλα από την Πινακοθήκη. Μαζεύτηκε πολύς κόσμος και παρακολουθούσε το συμβάν. Είναι ανεπίτρεπτο να ζούμε σε μια τέτοια κοινωνία που να επηρεάζεται από όλα αυτά. Μάλιστα στο βίντεο φαίνεται καθαρά ένας αστυνομικός, ο οποίος εξεπλάγη λόγω της εκρηκτικής κατάστασης και δεν κατάφερε να σταματήσει τον άγριο ξυλοδαρμό μεταξύ των μεταναστών και να επιβάλει την τάξη. Η κατάσταση στην Χίο είναι δύσκολη και ζητάμε τάξη και ασφάλεια για τους πολίτες και φυσικά τα ανθρώπινα δικαιώματα μας όπως κάθε άλλη κοινωνία» δήλωσε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.