Θράκη: Έντυσαν παιδιά της μουσουλμανικής μειονότητας στα χρώματα της τουρκικής σημαίας μέσα στο προξενείο!

Τα όσα συμβαίνουν στη Θράκη με την προπαγάνδα της Άγκυρας μέσω του προξενείου της στην περιοχή, αποτυπώνονται στα όσα συνέβησαν στην «Ημέρα Εθνικής Κυριαρχίας και του Παιδιού» που γιορτάζει η Τουρκία.

Και κάποιοι στην Αθήνα μιλάνε για ελληνοτουρκική προσέγγιση και μειώσεις εξοπλισμών.

Εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα και στα Γενικά Προξενεία της σε Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη και Ρόδο.

Στις εκδηλώσεις, εκτός από τις οικογένειες των υπαλλήλων της Πρεσβείας και του Γενικού Προξενείου, βρέθηκαν και πολίτες. Μάλιστα στην Κομοτηνή παιδιά ντυμένα στα… ερυθρόλευκα, τα χρώματα δηλαδή της τουρκικής σημαίας, διασκέδασαν παίζοντας παιχνίδια στον κήπο του Γενικού Προξενείου.

«Η ευτυχία των παιδιών μας είναι το μέλλον της χώρας μας! Γιορτάσαμε την 23η Απριλίου την Εθνική Κυριαρχία και την Ημέρα του Παιδιού με το Γενικό Προξενείο μας και τις οικογένειες των Καθηγητών της Ποσόστωσης. Χαρούμενη αυτή τη μέρα, που χάρισε στα παιδιά του κόσμου ο Μέγας Ατατούρκ!» ήταν η ανακοίνωση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.