Δυνατή Ελλάδα

Η προδοσία του Ελσίνκι και της Μαδρίτης, από την κυβέρνηση Σημίτη

Για να καταλάβετε τι επιδιώκουν με την πλειοψηφία των 180 ψήφων, αξίζει να διαβάσετε τα στοιχεία της εσχάτης προδοσίας που διέπραξε η κυβέρνηση Σημίτη στο Ελσίνκι και την Μαδρίτη.

Ήταν ο Σημίτης που αναγνώρισε ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο και συνοριακές διαφορές, οι οποίες ουδέποτε υφίσταντο στο παρελθόν!

Έτσι ακριβώς έδεσε την Ελλάδα για να την σύρει στη Χάγη. Για να γίνει όμως η οποιαδήποτε διαπραγμάτευση που συνιστά ουσιαστικά εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και κυριαρχικών δικαιωμάτων, απαιτούνται 180 ψήφοι. Δηλαδή για την προσφυγή στην Χάγη με τους επαίσχυντους τους όρους του Ελσίνκι και της Μαδρίτης, απαιτούνται 180 ψήφοι.

Για να είμαστε ξεκάθαροι, οποιαδήποτε προσφυγή στην Χάγη χωρίς προγενέστερη άσκηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων με την επέκταση των χωρικών υδάτων μας στα 12 ναυτικά μίλια, συνιστά έσχατη προδοσία. Η Χάγη δεν κρίνει επί κυριαρχικών δικαιωμάτων, αλλά επί ανακηρυγμένης εθνικής κυριαρχίας.

Αυτά για όσους θα θελήσουν να συνεργαστούν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη…

Δείτε τις πρόνοιες του Ελσίνκι και της Μαδρίτης

Εικόνα

IMG 2819

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.