Πρόκληση: Με τα χρώματα της… «ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης» ξεκίνησαν από την Κομοτηνή!

Πήραν και χώμα από το σπίτι που γεννήθηκε ο Κεμάλ για να στείλουν μήνυμα της… «τουρκικής παρουσίας» στη Θράκη!

Δεν έχουμε μόνο τις προκλήσεις της Άγκυρας σε αέρα και θάλασσα, έχουμε και τις προκλήσεις στη Θράκη, με ανθρώπους της τουρκικής προπαγάνδας να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να… αποδείξουν την ύπαρξη της ανύπαρκτης «τουρκικής μειονότητας».

Έτσι λοιπόν μια παρέα ποδηλατών, φορώντας μάλιστα στολές στα χρώματα που χρησιμοποιούν για την «σημαία» της «ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης» που ονειρεύεται η Τουρκία, απαρτιζόμενη από τους Latif Mehmet, Ali Kayrak, Şükrü Mehmetçik και Hüseyin Sadık ξεκίνησαν το ταξίδι τους προς τη Σαμψούντα, με εκκίνηση (καθόλου τυχαία!) μπροστά από τα γραφεία της αποκαλούμενης «Τουρκικής Ένωσης Νέων».

Μάλιστα για το σχέδιό τους επιστράτευσαν μέχρι και χώμα που πήραν από το σπίτι που γεννήθηκε ο Μουσταφά Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη! Στόχος τους να φτάσουν στο Atakum στη Σαμψούντα για να γιορτάσουν την Ημέρα της Ποντιακής Γενοκτονίας, δηλαδή στις 19 Μαίου, την ημέρα νεολαίας και αθλητισμού που έχει θεσπίσει η Τουρκία για να πανηγυρίζει το πως γενοκτόνησαν τον Ποντιακό Ελληνισμό!

Με αυτή τους την «αποστολή» επιχειρούν να στείλουν μήνυμα για την «τουρκική παρουσία» στη Δυτική Θράκη και να «διασφαλίσουμε ότι η ανταλλασσόμενη νεολαία μας στη Σαμψούντα θα επικοινωνήσει με τους συμπατριώτες μας εκεί», δήλωσαν χαρακτηριστικά οι ποδηλάτες της τουρκικής προπαγάνδας.

Και κατά τα άλλα η κυβέρνηση επιμένει σε Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.