Η Τουρκία αντί να απολογείται πρωταγωνιστεί, επειδή η Ελλάδα το ανέχεται

Ως πότε η κυβέρνηση θα σιωπά;

Ο νέος γύρος συνομιλιών μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, θα γίνει σε τουρκικό έδαφος. Οι δήθεν απομονωμένη Τουρκία λοιπόν, όπως ήθελαν να την χαρακτηρίζουν κυβερνητικά στελέχη για να κρύψουν την ανικανότητά τους, αναβαθμίζεται σε πρωταγωνίστρια των διεθνών εξελίξεων, κρατώντας φυσικά μία επιτήδεια ουδετερότητα σε αντίθεση με την χρήσιμη ηλιθιότητα ορισμένων άλλων.

Το γεγονός όμως η ότι η δολοφονική Τουρκία που κατέχει το βόρειο μέρος της Κύπρου, μίας ευρωπαϊκής χώρας δηλαδή, ενώ παράλληλα έχει εισβάλει σε άλλες τέσσερις κυρίαρχες χώρες, υποστηρίζοντας συγχρόνως την γενοκτονία των Αρμενίων από το Αζερμπαϊτζάν εμφανίζεται ως δύναμη ειρήνης και συνεννόησης, οφείλεται αποκλειστικά στην ανυπαρξία της ελληνικής κυβέρνησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σιωπή του ευθύνεται προσωπικά για την αναβάθμιση της Τουρκίας παγκοσμίως, την ώρα που εξαπατά τους Έλληνες διαδίδοντας το παραμύθι περί διεθνούς απομονωμένου Ερντογάν. Η Ελλάδα θα έπρεπε ήδη να έχει απαιτήσει την επιβολή αντίστοιχων κυρώσεων εαυτές προς την Ρωσία, για την Τουρκία. Διότι οι Τούρκοι εδώ και δεκαετίες έχει διαπράξει πολύ χειρότερες παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου από αυτές που διαπράττει τον τελευταίο μήνα ο Πούτιν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως σιωπά. Αυτή η σιωπή   πλέον, εκτός από εθνικά επικίνδυνη, γίνεται εξαιρετικά ύποπτη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.