25 δις εκροή καταθέσεων στο εξωτερικό σε πέντε μήνες. Τι συμβαίνει κύριε πρωθυπουργέ;

Τα τέλη του 2009, όταν όλες οι εφημερίδες και οι νταβατζήδες λιβάνιζαν το Γιώργο Παπανδρέου, είχαμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τις ξαφνικές μαζικές εκροές καταθέσεων και κεφαλαίων, γεγονός εξαιρετικά περίεργο αφού η Ελλάδα είχε πλέον μία πανίσχυρη κυβέρνηση με την πλήρη εύνοια των μέσων μαζικής ενημέρωσης.που αποθεώνουν τον Γιώργο Παπανδρέου και τις προοπτικές της οικονομίας.

Είχαμε ρωτήσει ευθέως τον τότε πρωθυπουργό, «τι ξέρουν οι ισχυροί και βγάζουν τα λεφτά τους έξω κύριε Παπανδρέου; Τι έχετε σκοπό να κάνετε;»

Τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος δυστυχώς δείχνουν μία επανάληψη αυτής της «περίεργης» κατάστασης, το τελευταίο πεντάμηνο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δυστυχώς το αποκρύπτουν, όπως έκαναν και επί των ημερών του Γιώργου Παπανδρέου. Δηλαδή παρουσιάζουν μία ψευδεπίγραφη πραγματικότητα για δήθεν ανάπτυξη που έρχεται,

Ενώ η ανεργία επανακάμπτει σε ποσοστά-ρεκόρ, η αγορά έχει βουλιάξει, και αυτοί που έχουν λεφτά τα βγάζουν στο εξωτερικό. Η ερώτηση λοιπόν είναι ίδια και για τον μην πρωθυπουργό. Τι γνωρίζουν κύριε Μητσοτάκη και βγάζουν τα λεφτά τους έξω; Τι ακριβώς θέλετε να κάνετε;

Διότι εδώ δεν έχουμε Βαρουφάκηδες και μαύρη προπαγάνδα για να πανικοβληθεί ο κόσμος και να βγάλει τα λεφτά από τις τράπεζες. Εδώ έχουμε μία παραδεισένια περιγραφή της κατάστασης, που θα έπρεπε να είχε θωρακίσει την οικονομία.

Τι ξέρουν λοιπόν αυτοί που βγάζουν τα λεφτά τους έξω;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.