Σάλος με την τροπολογία για την Πυρκαλ – Τα σχεδια Μητσοτακη για την ελληνική “υπουργουπολη”

Με υπουργική τροπολογία επιταχύνεται το real estate στην ΠΥΡΚΑΛ, όπου η κυβέρνηση απορρίπτει παραγγελίες για παραγωγή όπλων προκειμένου να φτιάξει «υπουργούπολη» και να τελειώσει το πάρκο της νότιας Αθήνας (που θα ήταν και «ανταγωνιστικό» με το Ελληνικό…).

Η τροπολογία στο άρθρο 4 ορίζει ότι αρχίζει η εκποίηση του πάγιου εξοπλισμού της ΕΑΣ και θα γίνεται από το ΤΑΙΠΕΔ!

IMG 5964

Στην πράξη ό,τι υπάρχει σήμερα στον χώρο του εργοστασίου της ΠΥΡΚΑΛ (νυν ΕΑΣ) θα αρχίσει να βγαίνει στο σφυρί για να εκκενωθεί ο χώρος και να αρχίσει να δημιουργείται το κυβερνητικό πάρκο «Ανδρέας Λεντάκης», που προορίζεται να φιλοξενήσει πολλές εγκαταστάσεις υπουργείων, οι οποίες θα φύγουν από το κέντρο της Αθήνας για μία περιοχή που δεν έχει πάρκινγκ, αλλά ούτε και μέσα μαζικής μεταφοράς.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΥΡΚΑΛ προοριζόταν για πάρκο, αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφάσισε να δημιουργήσει την «υπουργούπολη» απορρίπτοντας ακόμα και προτάσεις για παραγωγή όπλων για την Ουκρανία (π.χ. βλήματα 155 χιλ.).

Αντί το εργοστάσιο να δουλεύει νυχθημερόν, το ξεπουλάνε!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.