Μομφή από Moody’s για κομπίνες της Ελλάδας με το Ταμείο Ανάπτυξης

O διεθνής οίκος επισημαίνει ότι ως προς το σκέλος του Ταμείου Ανάκαμψης εντοπίζει το μεγαλύτερο κίνδυνο παρατυπιών στην Ελλάδα,

Απο το eretikos.gr

Αλλο ένα κατόρθωμα του επιτελικού κράτους και του καθεστώτος Μητσοτάκη. Η χώρα μας στην εκτίμηση του οίκου Moody’s κατατάσσεται πρώτη στους φόβους για κομπίνες με τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης.

Πιο συγκεκριμένα ο διεθνής οίκος επισημαίνει ότι ως προς το σκέλος του Ταμείου Ανάκαμψης εντοπίζει το μεγαλύτερο κίνδυνο παρατυπιών στην Ελλάδα, με τη μικρότερη επιδραστικότητα της δημόσιας διοίκησης και τη χαμηλότερη ποιότητα στη νομοθετική τάξη και τα εκτελεστικά όργανα.

Και όπως γίνεται αντιληπτό ύστερα από τις επικρίσεις από την Κομισιόν για τον τρόπο που θα διατεθούν τα κονδύλια και την προτροπή να αναλάβει το ρίσκο και να προχωρήσει η κυβέρνηση σε μέτρα για να ενισχυθούν επιχειρήσεις που δεν μπορούν να προσφύγουν στο τραπεζικό σύστημα, έρχεται και ο οίκος Moody’s να ψέξει την κυβέρνηση για το μεγαλύτερο κίνδυνο παρατυπιών.

Πρόκειται για μία μομφή χωρίς προηγούμενο…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.