Στα… κάγκελα οι ιδιοκτήτες ακινήτων: Με “ρυθμό χελώνας” οι αποζημιώσεις

Με «ρυθμούς χελώνας» προχωρά η εξόφληση των αποζημιώσεων μειωμένου ενοικίου: Κάτι που έχει κάνει έξαλλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων. Είναι ενδεικτικός ο χαμός από σχόλια σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης εκμισθωτών που… μάταια περίμεναν Παρασκευή και Δευτέρα να δουν κάποια χρήματα από το κράτος στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Η κεντρική ιδέα των όσων λένε; «Βάλαμε πλάτη εδώ και 12 μήνες και μας αγνοούν επιδεικτικά».

Γράφει ο Βαγγέλης Δουράκης

«Εγώ θα τους στείλω εξώδικο, δεν πάει άλλο. Δεν κλέψαμε από κανέναν», «Τα λεφτά μας ψεύτες», «Τίποτα και σήμερα.. Μας έχουν τρελάνει», «Όταν πρόκειται για τους μισθούς τους και αυτούς των δημοσίων υπαλλήλων τους βάζουν χωρίς ούτε μια μέρα καθυστέρηση. Στον ιδιοκτήτη μια χαρά ήξεραν να αποφασίζουν μείωση ενοικίου και ίσχυε από την ίδια μέρα. Ντροπή»! Αυτά είναι μερικά από τα σχόλια -και μάλιστα τα… πιο ήπια- ιδιοκτητών ακινήτων, που μπορεί να διαβάσει κανείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Και η αλήθεια είναι πως τα… νεύρα τους είναι τεντωμένα, καθώς από τον Ιανουάριο έως και τον Μάρτιο αρκετοί είναι εκείνοι που δεν εισέπραξαν ούτε ευρώ από τους ενοικιαστές τους. Πρακτική -αυτή του μηδενικού ενοικίου- που ως φαίνεται θα συνεχιστεί και για τον Απρίλιο… τουλάχιστον. Όπως αλήθεια είναι ότι κάποιοι ζουν αποκλειστικά με έσοδό τους τα ενοίκια και περιμένουν την κρατική συνδρομή για να τα βγάλουν πέρα: Η αναμονή ήδη έχει φτάσει τους δύο μήνες και ως φαίνεται η υπομονή εξαντλήθηκε.

Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.