Οργή των επαγγελματιών του λιανεμπορίου για το click away

Οργή των επαγγελματιών του λιανεμπορίου για το click away

Οργή των επαγγελματιών του λιανεμπορίου για το click away

Απέτυχε πριν ακόμη αρχίσει το click away καθώς η μέθοδος του είναι άκρως αποτρεπτική στο να παν οι καταναλωτές να ψωνίσουν.

Μάλιστα πολλοί φέρνουν ως παράδειγμα τα καταστήματα jumbo τα οποία ανακοίνωσαν πως δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο με την μέθοδο του click away καθώς δεν έχουν την υποδομή.

Όταν η μεγαλύτερη αλυσίδα παιχνιδιών της χώρας δεν μπορεί να λειτουργήσει με το σύστημα click away φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να λειτουργήσει με αυτό το σύστημα ένα συνοικιακό κατάστημα.

Οι εμπορικές οργανώσεις και οι σύλλογοι εμπόρων σε όλη στην χώρα είναι σε κατάσταση πανικού καθώς αυτό που έρχεται είναι η απόλυτη καταστροφή.

Η κυβέρνηση εξαπάτησε από την πρώτη στιγμή τους εμπόρους καθώς υποσχέθηκε ότι θα πάμε σε lockdown μόλις τριών εβδομάδων.

Αν έλεγαν από την αρχή την αλήθεια θα είχαν την δυνατότητα κάποια από τα καταστήματα τουλάχιστον να προετοιμαστούν έστω και στα γρήγορα για το click away.

Η κατάσταση πλέον έχει φτάσει σε αδιέξοδο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.