Video: εντυπωσιακό surfing κάτω από το Βόρειο Σέλας

Ψάχνοντας για νέα κύματα που θα τον συναρπάσουν, ο Mick Fanning ταξίδεψε στον Αρκτικό Κύκλο για να ζήσει μια μαγική περιπέτεια. Ο 35χρονος από το Penrith της Αυστραλίας αποφάσισε να παλέψει με τα παγωμένα κύματα, ενάντια σε όλα όσα έχει συνηθίσει κατά τις εξορμήσεις του.
Οι συνθήκες απείχαν πολύ από τις γραφικές και ηλιόλουστες μέρες τις οποίες έχει απολαύσει ο Fanning στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής του ζωής σε παγκόσμιους αγώνες surfing. Ο surfer αποφάσισε ότι θέλει να κάνει surf κάτω από το Βόρειο Σέλας, μετά από πρόταση των Νορβηγών Mats Andreassen Grimsæth και Emil Kjos Sollie.
Θα ήταν ένας πολύ ωραίος τρόπος να κλείσει τη χρονιά, την οποία πέρασε μακριά από contests αφού έψαχνε για νέα κύματα σε όλα τα μέρη της Γης.
Τελικά το κορυφαίο στιλ του τρεις φορές πρωταθλητή surfing, κάτω από τον εκθαμβωτικό νυχτερινό ουρανό με τα πράσινα φώτα, απαθανατίστηκε από τη φωτογραφική κάμερα των φωτογράφων, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα.
“Το surfing κάτω από το Βόρειο Σέλας ήταν κάτι που θα θυμάμαι για πάντα. Το Βόρειο Σέλας ‘χόρευε’ πάνω στον ουρανό. Το γύρισμα από μόνο του ήταν αρκετά περίπλοκο. Για δύο νύχτες στη σειρά, περιμέναμε να βγει το αυτό το μοναδικό φως. Έτσι βρέθηκα μισοκοιμισμένος, να βάζω τη στολή μου και να πέφτω στα κύματα!”, δήλωσε ο Fanning για την εμπειρία του.
“Όταν ξεκίνησε το γύρισμα, νόμιζα ότι δεν θα φανεί κάτι, αλλά είναι πραγματικά εντυπωσιακό αυτό που κατάφερε το crew να απαθανατίσει. Θεωρώ ότι είμαι τυχερός που είχα την ευκαιρία να κάνω κάτι τέτοιο. Είναι ένας άλλος κόσμος εδώ στη Νορβηγία”. Το παρακάτω υπέροχο video και οι φωτογραφίες, επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του:
#SurfingNorthernLights

Video: εντυπωσιακό surfing κάτω από το Βόρειο Σέλας
Video: εντυπωσιακό surfing κάτω από το Βόρειο Σέλας
Video: εντυπωσιακό surfing κάτω από το Βόρειο Σέλας
Video: εντυπωσιακό surfing κάτω από το Βόρειο Σέλας

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.