Δέκα αηδιαστικά πλάσματα που τα λατρέψαμε ως καρτούν

Υπάρχει τίποτα πιο αηδιαστικό από μία κατσαρίδα; Από έναν αρουραίο; Θα μπορούσατε ποτέ να γίνεται «φίλοι» με ένα φίδι; Τα ερωτήματα αυτά είναι φυσικά ρητορικά αφού, στην πλειοψηφία τους τουλάχιστον, οι άνθρωποι βρίσκουν τα πλάσματα αυτά αηδιαστικά.
Κι όμως ακόμα κι αυτά τα πλάσματα μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα συμπαθητικά όταν θα γίνουν καρτούν. Δείτε δέκα παραδείγματα από ταινίες και φιγούρες καρτούν που μας έκαναν να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας για το τι είναι … γλυκούλι.
Ratatouille – Αρουραίοι
Οι ιδιοφυΐες της Pixar κατάφεραν να μας κάνουν να συμπαθήσουμε τα πλάσματα που κάποτε δεν θέλαμε να δούμε ούτε… ζωγραφιστά. Τελικά και τα είδαμε και τα λατρέψαμε
Κάσπερ το φαντασματάκι – φάντασμα
Ένα φάντασμα που θέλεις να αγκαλιάσεις. Σε καμία περίπτωση δεν προκαλεί φόβο, άλλωστε δεν… πέθανε ποτέ. Γεννήθηκε φαντασματάκι.
Σάρλοτ η αραχνούλα – Η αράχνη
Στην πραγματικότητα όταν τις δεις τρέχεις να βρεις κάτι για να τις χτυπήσεις και να τις εξολοθρεύσεις. Όμως στην ταινία αυτή απλά θαυμάσαμε την σοφία της Σάρλοτ.
Looney Tunes – Κουνάβια
Εάν δεν είσαι… γάτα, τότε πως να μην βρεις γοητευτικό το συγκεκριμένο καρτούν; Στην πραγματικότητα ούτε που θα πλησιάζαμε κουνάβι.
Η νεκρή νύφη του Τιμ Μπάρτον – νεκρός σκύλος
Δεν θέλουμε να δούμε έναν σκύλο χτυπημένο, πόσο μάλλον νεκρό. Ο Σκραπς όμως δεν μας έκανε να στεναχωρηθούμε. Ήταν το γλυκό σκυλάκι που όλοι λατρεύουμε.
Ζουζούνια – κάμπιες
Μπορεί να γνωρίζουμε πως θα μεταμορφωθούν σε πανέμορφες πεταλούδες, όμως όσο βρίσκονται σε αυτό το στάδιο, κακά τα ψέματα δημιουργούν αποστροφή. Εκτός από την συγκεκριμένη.
Ζουζούνια – Μυρμήγκια
Φανταστείτε να δείτε στο κολατσιό σας μυρμήγκια. Σίγουρα, όχι το καλύτερο που μπορεί να σας συμβεί. Παρακολουθώντας την ταινία της Pixar όμως δεν μπορείτε παρά να βρίσκεστε στο… πλευρό τους
Shrek – τέρας
Τα τέρατα μπορεί να μην είναι αληθινά, όμως σαν παιδιά δεν τα συνδυάζαμε με τίποτα όμορφο. Μέχρι που ήρθε αυτή η ταινία και τα άλλαξε όλα.
ΓΟΥΟΛ·Υ – Κατσαρίδα
Για μία ακόμη φορά η Pixar έκανε το θαύμα της. Σε μία ταινία για ένα ρομπότ εμφάνισε την φίλη του, την κατσαρίδα, που έμοιαζε τόσο γλυκιά όσο ένα αρκουδάκι.
Κουνγκ φου Πάντα – Φίδι
Πόσοι από εμάς θα κάναμε παρέα με ένα φίδι; Κι όμως παρακολουθώντας αυτή την ταινία όλοι πανηγυρίσαμε για τις νίκες του Βάιπερ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.